28 / 03 / 2024

Çift katlı kabin asansörler bekleme sorununa çözüm olacak!

Çift katlı kabin asansörler bekleme sorununa çözüm olacak!

Aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki asansör kabininden oluşan "Double Deck (çift katlı kabin)" asansörler, yüksek katlı binalarda yoğunluktan kaynaklanan bekleme sorununa çözüm olacak...



Aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki asansör kabininden oluşan "Double Deck (çift katlı kabin)" asansörler, yüksek katlı binalarda yoğunluktan kaynaklanan bekleme sorununa çözüm olacak.


Teknolojisini her geçen gün geliştirmeye devam eden HMF Hyundai Asansör, rezidans, iş merkezleri, plazalar gibi yüksek katlı yapılardaki yoğunluğa çözüm sunan "Double Deck" asansörlerini satışa sunuyor. 


Double Deck sistemi nasıl çalışıyor? 


iF Design ödüllü "HELIAS" sistemi yardımıyla yolcu trafiğini en iyi şekilde yöneterek kullanıcıların gideceği katlara daha hızlı ulaşmasını sağlayan Double Deck asansörler, aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki kabinin birlikte hareket etmesi prensibiyle çalışıyor. İki ayrı kata aynı anda hizmet vererek hem binanın taşıma kapasitesi artırılıyor hem de bekleme ve yolculuk süreleri minimum düzeye indirilmiş oluyor. 


Bina Taşıma Kapasitesini 1.8 kat artırıyor


HMF Hyundai Asansör Genel Müdürü Hakan Ek; Double Deck asansörler'in Türkiye'deki yüksek binalarda yaşanan yoğunluğa çözüm olacağını belirtirken şu açıklamalarda bulundu. "HMF Hyundai Asansör olarak Türkiye'de Double Deck asansörlerin satışına başlayacağız. Daha önce Güney Kore'deki LG U Plus binasında Hyundai'nin Double Deck asansörleri kullanıldı. Türkiye'de yüksek katlı binalarda bekleme süreleri sıkıntı yaratıyor. İki kabinli bu sistem sayesinde bekleme sürelerini azaltarak hem zamandan tasarruf sağlıyor hem de enerji verimliliğini maksimuma çıkartıyoruz. Bina taşıma kapasitelerini 1.8 kata kadar artırıyoruz'' dedi. 


Double Deck Asansör'lerin binanın yapısına veya trafiğine uygun çeşitli modelleri bulunurken, aerodinamik kapsülü sayesinde kabin içi titreşim, gürültü gibi etkenler en aza indirildiğinden, konforlu bir ulaşım sağlar.



Sabah 


Geri Dön