20 / 04 / 2024

Çiftçi Towers fiyat listesi!

Çiftçi Towers fiyat listesi!

Firma: Türkerler İnşaat, Çiftçiler Gayrimenkul

Proje: Çiftçi Towers

Çiftçi Towers fiyat listesi kapsamında yer alan konut tiplerinin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede metrekare birim fiyatı 15 bin dolara kadar çıkıyor



Çiftçi Towers projesi, Zincirlikuyu'da Avrupa Yakası içinde hayata geçiriliyor. Çiftçi Towers fiyat listesi kısmına geçmeden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim...


Türkerler İnşaat ve Çiftçiler Gayrimenkul tarafından inşa edilen Çiftçi Towers Rezidans satılık konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 5,5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. 


Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesi kapsamında 45'er kattan meydana gelen 2 kule halinde yükseliyor. 288 konuttan meydana gelen Çiftçi Towers kiralık konut sayısı 128 olarak belirlendi. Projede yer alan konutların geri kalanı ise satış sunuluyor. 



 Çiftçi Towers fiyat listesi!


Çiftçi Towers fiyat listesi!

Çiftçi Towers fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor ve 15 bin dolara kadar yükseliyor. Projede yer alan konutların alanları 221 metrekareden başlıyor ve 578 metrekareye kadar yükseliyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers Rezidans teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi. 


Zincirlikuyu Çiftçi Towers Rezidans ulaşım: Barbaros Bulvarı No: 96 34340 Beşiktaş / İstanbul 


 Çiftçi Towers fiyat listesi!


Zincirlikuyu Çiftçi Towers satış ofisi 

Telefon: 347 55 08

Web Adresi: www.ciftcitowers.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön