25 / 04 / 2024

Çiftçi Towers projesi için Kadir Topbaş'a suç duyurusu!

Çiftçi Towers projesi için Kadir Topbaş'a suç duyurusu!

İSTANBUL Zincirlikuyu'da Çiftçiler Holding'in arazisinde Türkerler İnşaat tarafından inşa edilen Çiftçi Towers adlı projede yasalar ve imar mevzuatları yok sayılarak inşaat yapılmasına göz yumuluyor..



 İSTANBUL Zincirlikuyu'da Çiftçiler Holding'in arazisinde Türkerler İnşaat tarafından inşa edilen Çiftçi Towers adlı projede yasalar ve imar mevzuatları yok sayılarak inşaat yapılmasına göz yumuluyor. 


ALTI AYDIR SUSKUN 

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Üyesi Avukat Taner Kazanoğlu, konuyla ilgili 14 Eylül 2014 tarihinde İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi verdi. 

Topbaş'ın yasal süresi geçmesine rağmen sorulara yanıt vermemesi üzerine Kazanoğlu suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na verilen dilekçede, bilgi edinme hakkının ihlal edildiğini belirten Kazanoğlu, Topbaş'ın cezalandırılmasını istedi. Kazanoğlu, "Kaçak yapılanmaya müsaade edilip haksız bir kazanç yaratılıp yaratılmadığını sordum. 6 aydır cevap verilmemesi de bu m düşüncemiz de ne kadar haklı olduğumuzu gösteriyor" diye konuştu.


Sözcü


Geri Dön