25 / 04 / 2024

Çiftçi Towers Zincirlikuyu ne zaman teslim?

Çiftçi Towers Zincirlikuyu ne zaman teslim?

Firma: Türkerler İnşaat

Proje: Çiftçi Towers

Çiftçi Towers Zincirlikuyu ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Türkerler İnşaat, Çiftçiler Gayrimenkul imzası taşıyan proje Avrupa Yakası Zincirlikuyu'da 2 blok olarak hayata geçirildi...



Çiftçi Towers Projesi, Avrupa Yakası Zincirlikuyu'da, Maslak ve Levent gibi önemli iş merkezlerinin bulunduğu noktalara yakın mesafede yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 5,5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Çiftçi Towers Zincirlikuyu ne zaman teslim? sorusunun yanıtında önce projenin fiyat bilgilerini aktaralım. Çiftçi Towers Zincirlikuyu daire fiyatları metrekare birim olarak 7 bin 300 dolar ile 15 bin dolar arasında değişiyor. 


Türkerler İnşaat ve Çiftçiler Gayrimenkul ortaklığı ile hayata geçirilen Çiftçi Towers, 45 katlı 2 kule halinde yükseliyor. Projedeki toplam konut sayısı 288.


Çiftçi Towers Zincirlikuyu ne zaman teslim?


Teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlenen Çiftçi Towers'ta kiralık konut sayısı ise 128. Projede yer alan konutların büyüklükleri 221 metrekare ile 578 metrekare arasında değişiyor. 


Çiftçi Towers ulaşım


Çiftçi Towers adres: Barbaros Bulvarı No: 96 34340 Beşiktaş / İstanbul 


Çiftçi Towers Zincirlikuyu ne zaman teslim? sorusuna detaylı yanıt için;


Çiftçi Towers Zincirlikuyu iletişim

Telefon: 347 55 08

Web Adresi: www.ciftcitowers.com.tr


Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön