27 / 04 / 2024

Çiftçi Towers Zincirlikuyu vaziyet planı!

Çiftçi Towers Zincirlikuyu vaziyet planı!

Firma: Türkerler İnşaat

Proje: Çiftçi Towers

Çiftçi Towers Zincirlikuyu vaziyet planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesinde dairelerin metrekaresi 7 bin dolar ile 15 bin dolar arasında değişen fiyatlardan satılıyor...




Çiftçi Holding ve Türkerler İnşaat işbirliğiyle yükselen Çiftçi Towers projesi İstanbul Avrupa yakasında Beşiktaş ilçesine bağlı Zincirlikuyu'da hayata geçiriliyor. Çiftçi Towers Zincirlikuyu vaziyet planı haberimizde yer alıyor.


Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesinde 2+1, 2,5+1, 3+1, 4+1, 4,5+1, 5+1, 5,5+1 ve 6+1 konut alternatifleri sunuluyor. 2 kule olarak inşa ediliyor olan Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesinde kuleler 45 katlı olarak tasarlandı.


Türkerler Çiftçi Towers Zincirlikuyu satış ofisi ile 0212 347 55 08 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesinde konut teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması hedefleniyor.


288 adet rezidans daireden meydana gelen Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesi içerisinde fitness merkezi, sauna, buhar odaları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, güvenlik, spor alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor. Türkerler Çiftçi Towers Zincirlikuyu fiyatları metrekare bazında 7 bin dolar - 15 bin dolar arasında belirlendi.


Türkerler Çiftçi Towers Zincirlikuyu nerede?

Türkerler Çiftçi Towers Zincirlikuyu adres : Nisbetiye Mahallesi, Barbaros Bulvarı No: 96 34340  Beşiktaş / İstanbul


Çiftçi Towers Zincirlikuyu vaziyet planı


Çiftçi Towers Zincirlikuyu vaziyet planı!


Türkerler Çiftçi Towers Zincirlikuyu iletişim

Telefon: 0212 347 55 08

Web Adresi: www.ciftcitowers.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön