20 / 04 / 2024

Çiftçi Towers Zincirlikuyu ödeme planı!

Çiftçi Towers Zincirlikuyu ödeme planı!

Firma: Türkerler İnşaat, Çiftçiler Gayrimenkul

Proje: Çiftçi Towers

Çiftçi Towers Zincirlikuyu ödeme planı ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje merkezi lokasyona sahip Zincirlikuyu'da Türkerler İnşaat ve Çiftçiler Holding ortak girişimi ile yükseliyor...



Çiftçi Towers Zincirlikuyu ödeme planı öncesinde projenin genel özelliklerini aktaralım. Projede, yüzme havuzu, buhar odası, fitness merkezi, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi olanaklar bulunuyor.


Çiftçi Towers Zincirlikuyu, 45 katlı 2 bloktan oluşuyor. Projede, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 5,5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçenekleri sunuyor.


Çiftçi Towers daire büyüklükleri 222 metrekare ile 578 metrekare arasında değişiyor. Proje Çiftçiler Holding ve Türkerler İnşaat imzası taşıyor.


Çiftçi Towers Zincirlikuyu ödeme planı


Toplam 288 adet konuta yer verilen Çiftçi Towers Projesi,Zincirlikuyu Nispetiye Mahallesi'nde yer alıyor. Çiftçi Towers Zincirlikuyu ödeme planı hakkında detaylı bilgiler için aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden yararlanabilirsiniz. 


Çiftçi Towers adres: Nisbetiye Mahallesi, Barbaros Bulvarı No: 96 34340  Beşiktaş / İstanbul


Telefon: (0212) 347 55 08

Web Adresi: www.ciftcitowers.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön