26 / 04 / 2024

Çiftçiler bayram edecek! Mazot ve gübre desteği ödemeleri yatıyor!

Çiftçiler bayram edecek! Mazot ve gübre desteği ödemeleri yatıyor!

Çiftçiler mazot ve gübre desteği ödeme takvimiyle ilgili gelecek haberleri dört gözle bekliyor. Geçen hafta tarımsal destek ödemelerinin başladığı duyurulmuştu. Peki, çiftçilerin merakla beklediği 2022 mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yapılacak? Ne kadar mazot ve gübre desteği verilecek?



Mazot ve gübre desteği her sene Çiftçi Kayıt Sistemi kapsamına alınan ve arpadan buğdaya, çeltikten kuru fasulyeye, dane mısır ve patates gibi birçok farklı çeşitte üretim gerçekleştiren çiftçiler için hesaplara yatıyor. Senenin ilk aylarında ödenen mazot gübre desteği ödemelerinin 2022'de ne zaman yapılacağını ve bu sene ne kadar ödeneceğini çiftçiler merak ediyor ve araştırıyor.

Çiftçiler bayram edecek! Mazot ve gübre desteği ödemeleri yatıyor!

Peki çiftçiler tarafından dört gözle beklenen mazor ve gübre desteğinde 2022 ödemeleri ne zaman yapılacak? Milyonlarca çiftçinin yüzünü güldürecek destek ödemesi ne kadar oldu? İşte desteklerin yatacağı o tarih...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön