27 / 04 / 2024

Çiftçilere 1 milyar 262,5 milyon liralık destek ödemeleri başladı!

Çiftçilere 1 milyar 262,5 milyon liralık destek ödemeleri başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, destek ödemelerine ilişkin açıklamada bulundu.



Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 1 milyar 262,5 milyon liralık destek ödemelerinin bugün hesaplara yatırılmaya başlandığını bildirdi.

Çiftçilere 1 milyar 262,5 milyon liralık destek ödemeleri başladı!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Pakdemirli, destek ödemelerine ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Hububat (buğday) desteği çerçevesinde, 155 bin 179 çiftçimize yaklaşık 762 milyon 500 bin lira, Yem Bitkileri Desteği kapsamında, 226 bin 70 çiftçimize yaklaşık 500 milyon lira, bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandı.Tüm bu ödemeler kapsamında çiftçilerimize 1 milyar 262,5 milyon lira ödeme yapılacaktır. Tüm çiftçilerimize hayırlı olsun."

Çiftçilere 374 milyon lira destek ödemesi yapıldı!

Bekir Pakdemirli: Çiftçiye bu yıl 22 milyar lira destek sağlayacağız!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön