23 / 04 / 2024

Çiftçilere müjde! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL'lik destek veriliyor! İşte genç çiftçi kredisi başvuru şartları!

Çiftçilere müjde! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL'lik destek veriliyor! İşte genç çiftçi kredisi başvuru şartları!

Ziraat Bankası, çiftçilik yapmak isteyen milyonlarca kişinin yüzünü güldürecek desteklerini açıkladı. Banka, 'Genç Çiftçi Kredisi ile Ziraat’in Desteği Benimle' sloganıyla tarım alanındaki genç sayısını artırmak amacıyla 500 bin liraya ulaşan 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatını hayata geçirdi.



Ziraat Bankası, Türkiye’deki çiftçilerin üretimine destek olmak amacıyla harekete geçti ve çiftçilik yapmak isteyen milyonlarca kişinin yüzünü güldürecek desteklerini açıkladı. Ziraat Bankası tarafından tarım alanındaki genç sayısının yükseltilmesi amacıyla kredi desteğinde bulunulacağı duyuruldu.

Çiftçilere müjde! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL lik destek veriliyor! İşte genç çiftçi kredisi başvuru şartları!

Ziraat Bankası tarımda üretime destek olmak için 6 farklı kredi desteğini açıklamıştı ve bu desteklerden en çok ilgi çekeni genç çiftçilere yönelik kredi paketi olmuştu. Banka, 'Genç Çiftçi Kredisi ile Ziraat’in Desteği Benimle' sloganıyla imza attığı yeni paketle, gençlerin tarıma yönelik yatırımlarına ve faaliyetlerine destek olacak. 

Peki Ziraat Bankası genç çiftçi kredisine nasıl başvuru yapılır? Genç çiftci kredisi ne kadar? Genç çiftçi kredisi başvuru şartları neler? İşte Ziraat Bankası genç çiftçi kredisine ilişkin tüm ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön