27 / 04 / 2024

Çiftçilere müjde! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL'lik destek veriliyor! İşte genç çiftçi kredisi başvuru şartları!

Çiftçilere müjde! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL'lik destek veriliyor! İşte genç çiftçi kredisi başvuru şartları!

Ziraat Bankası, çiftçilik yapmak isteyen milyonlarca kişinin yüzünü güldürecek desteklerini açıkladı. Banka, 'Genç Çiftçi Kredisi ile Ziraat’in Desteği Benimle' sloganıyla tarım alanındaki genç sayısını artırmak amacıyla 500 bin liraya ulaşan 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatını hayata geçirdi.



Genç çiftçi kredisi; gençleri tarımsal ekosisteme dahil ederek, katma değerli üretimin ön plana çıkmasına imkan sunacak, tarım ürünleri fiyatlarına ve istikrarına katkı sağlayacak ve tarım girişimciliğini yükseltecek. 

Çiftçilere müjde! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL lik destek veriliyor! İşte genç çiftçi kredisi başvuru şartları!

GENÇ ÇİFTÇİ KREDİSİNDE GERİ ÖDEME PLANI NASIL?

Genç çiftçilere sağlanacak 500 bin liralık kredide 2 sene anapara ödemesiz olarak sunuluyor. Kredi kapsamında 10 yıl vade imkanı da bulunurken, faizin yüzde 100'ü devlet tarafından karşılanıyor. 

Çiftçilere müjde! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL lik destek veriliyor! İşte genç çiftçi kredisi başvuru şartları!

ZİRAAT BANKASI GENÇ ÇİFTÇİ KREDİSİNE KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR? 

Genç çiftçi kredisiyle ilgili ayrıntılı bütün bilgilere Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla erişilebiliyor. 

Krediden yararlanmak isteyen kişilerin Cumhurbaşkanı Kararı’nda yer alan kriterleri sağlaması gerekiyor ve kişinin şartları ile üretim yaptığı konunun uygun olması  gerekiyor. 

Buğdayda bugünkü alım fiyatı ne kadar? Buğday kaç lira? TMO, Konya, Edirne Ticaret Borsası 16 Haziran 2022 fiyat listesi

Ünlü analistten şok açıklama! Altın işte bu rakamı görecek! Şimdi bu rakama bakmayan sonra pişman olur!

Durmak bilmiyor! Motorine okkalı bir zam daha


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön