19 / 04 / 2024

Çiftçilere müjde! Tarımsal destek ödemeleri başladı! Bakan resmen duyurdu! Hemen hesaplarınızı kontrol edin

Çiftçilere müjde! Tarımsal destek ödemeleri başladı! Bakan resmen duyurdu! Hemen hesaplarınızı kontrol edin

Tarım ve Orman Bakanı Vakit Kirişçi resmen duyurdu. Binlerce çiftçinin merakla beklediği tarımsal destek ödemeleri ödenmemeye başladı. Hemen hesaplarınızı kontrol edin..



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, yurt genelindeki binlerce çiftçiyi yakından ilgilendiren konuya yönelik resmi duyuruyu yaptı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, toplam 96 milyon 780 bin 711 lira tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına geçtiğini açıkladı.

Çiftçilerin heyecanla beklediği tarımsal destek ödemeleri çiftçilerin hersaplarına yatırılmaya başladı. Ödemelerine kavuşan çiftçilerin yüzleri gülmeye başladı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön