19 / 04 / 2024

Çiftçilere tonlarca tohum desteği! İçinde Ayçiçek yağı tohumu da var, almak isteyenler dikkat

Çiftçilere tonlarca tohum desteği! İçinde Ayçiçek yağı tohumu da var, almak isteyenler dikkat

Yozgat'ta "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" kapsamında 1050 çiftçiye 60 14,5 ton yağlık ayçiçeği tohumu desteği yapıldı. Desteği almak isteyenlerin İl Tarım ve Orman Müdürlüklerine başvuru yapması gerekiyor.



Türkiye genelinde bir kez daha tarım seferberliği başlatıldı. Bu kapsamda çiftçilere yönelik destekler de devam ediyor. Son olarak Yozgat'ta "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" kapsamında 1050 çiftçiye 60 ton nohut, 14,5 ton da yağlık ayçiçeği tohumu desteğinde bulunuldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön