19 / 04 / 2024

Çiftçinin 2022'de ödeyeceği fiyat tarifesi belli oldu! Yüzde 50 indirim uygulanacak

Çiftçinin 2022'de ödeyeceği fiyat tarifesi belli oldu! Yüzde 50 indirim uygulanacak

2022 Yılı Sulama Tesisleri İşletme ve Bakım Ücret Tarifelerine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayınlandı. Söz konusu tarifelerde belli şartların yerine getirilmesi şartıyla yüzde 50'ye varan indirimler uygulanacak.



2022 yılına ait sulama ve bakım ücret tarifesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de açıklandı. Resmi Gazete'de yayınlandı. Karar, 1 Ocak 2022'den geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.

Bazı sulama tesislerinden faydalananlardan 2022'de alınacak işletme ve bakım ücreti tarifeleri belirlendi. Buna göre, 30 kategorideki bitki çeşidi ve sera için dekar başına işletme ve bakım ücreti 17 lira ile 495 lira arasında değişirken, 1000 metreküp su ücreti 25 lira ile 184 lira arasında olacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön