19 / 04 / 2024

Çiftçiye kötü haber! Gübre fiyatlarına zam geldi! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Çiftçiye kötü haber! Gübre fiyatlarına zam geldi! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren bir zam haberi Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından geldi. Tarım Kredi Kooperatifleri'nin gübre fiyatlarını zamlandırdığı açıklandı. Peki gübre fiyatlarına ne kadar zam geldi? İşte Mart 2022 güncel gübre fiyat listesi...



Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren bir zam haberi geldi. Tarım Kredi Kooperatifleri'nde 14 ve 17 Şubat 2022'de gübre fiyatlarında yüzde 30'luk bir indirim yapıldı. Uygulanan bu indirim sonrasında gübre fiyatlarında gerileme kaydedilmişti.

Çiftçiye kötü haber! Gübre fiyatlarına zam geldi! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

14 ve 17 Şubat'ta yapılan indirimin ardından üre gübresinin fiyatı 9 bin 200 lira/tona, Amonyum Sülfat 6 bin 800 lira/tona, Can gübre 6 bin 150 lira/tona ve Nitro-Power 8 bin 200 lira/tona kadar gerileme kaydetti. 

Peki  gübre fiyatlarına ne kadar zam yapıldı? Bugün gübre fiyatları ne kadar oldu? İşte 22 Mart 2022 güncel gübre fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön