29 / 03 / 2024

Cihan Büyükoral: KSK Stadı'yla ilgili kararı bekliyoruz!

Cihan Büyükoral: KSK Stadı'yla ilgili kararı bekliyoruz!

Statla ilgili Danıştay’ın gerekçeli kararını beklediklerini açıklayan divan başkanı Cihan Büyükoral, Kaf-Kaf’ın hayalini omuz omuza gerçekleştireceklerini söyledi




Statla ilgili Danıştay’ın gerekçeli kararını beklediklerini açıklayan pan başkanı Cihan Büyükoral, Kaf-Kaf’ın hayalini omuz omuza gerçekleştireceklerini söyledi

Karşıyaka Stadı ile ilgili Danıştay'dan beklenen kararın olumlu çıktığı yolundaki haberler gündeme bomba gibi düşerken, yeşilkırmızılı camiayı heyecan sardı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı ihaleyi iptal davasında, 18.  Ankara  İdare Mahkemesi tarafından verilen karar gereği yapımı durdurulan statta, inşaatın yeniden başlayacağı yolunda KSK Başkanı Mutlu Altuğ'un sosyal medya hesabından attığı "tweet" yeşil-kırmızılı taraftarlar arasında büyük sevinç yarattı.

Statla ilgili olarak dün de KSK Divan Başkanı Cihan Büyükoral bir açıklama yaptı. Büyükoral, "İlgili resmi karar elimize ulaştığında kulübümüz varlık kurulu ve hukuk kurulu ile toplantı yapıp inşaatın başlaması ve tahsisle ilgili yapacaklarımızı değerlendireceğiz.

Bu konuda KSK yönetim kurulu ile koordineli olarak omuz omuza hareket ediyoruz.

Bugüne dek kulübe stat kazandırmak için çaba sarfeden  İzmir  milletvekillerimiz Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli ile görüşüp, birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön