25 / 04 / 2024

Çılgın proje 'Kanal İstanbul' ile ilgili flaş gelişme!

Çılgın proje 'Kanal İstanbul' ile ilgili flaş gelişme!

''Projelerimizi tek tek bitiyoruz. Vatandaşın hizmetine sunuluyor'' diye konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çılgın projeyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. 



Türkiye'nin en uzun köprüleri arasında yerini alacak olan Hasankeyf-2 Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.  Dev projeler tek tek tamamlanırken, sıra Kanal İstanbul'a geldi. A Haber muhabiri Sinan Yılmaz’a konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çılgın projeyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. 

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili flaş gelişme!

''Projelerimiz tek tek bitiyor''

''Projelerimizi tek tek bitiyoruz. Vatandaşın hizmetine sunuluyor. Bu projeler vatandaşımızın yaşam kalitesini yükselten projeler'' diye konuşan Bakan Karaismailoğlu, ''Ülkemizin her noktasında çok hummalı bir çalışma var. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte milletimize hizmet ediyoruz. Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmak için çalışıyoruz. Bu altyapımız mutlaka bitirmek zorundayız. Son 18 yılda ihmal edilmiş tüm yerlere el attık. Karayollarımızda konforu güvenliği en üst seviyeye çıkartan çok önemli yollar inşa ettik. Yolarımızla vatandaşlarımıza kaza haberlerini unutturduk. Binlerce canı bu sayede kurtardık'' dedi.

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili flaş gelişme!

''Bu sene başlayacağız"

Kanal İstanbul projesi hakkında konuşan Bakan Karaismailoğlu, şunları söyledi: ''Kanal İstanbul ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yazın burada temel atma işlemi gerçekleştireceğiz. Haziran ayı içerisinde 6 tane köprüsünden 1 tanesinin temelini atacağız ve kısa sürede bitireceğiz ve peşinden diğer diğer köprülerin yapımı gelecek. Projelerimiz tamamlandı. İmar planı çalışmaları devam ediyor. Kanal İstanbul'da bu yıl tam anlamıyla bir hareketlilik olacak. Bu sene inşallah başlayacağız."

Kanal İstanbul'a ayrılan kaynakla İstanbul için neler yapılabilir?

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'a 2021 bitmeden başlayacağız!


Geri Dön