24 / 04 / 2024

Cimbom'a yüzen saray!

Cimbom'a yüzen saray!

İstanbul şehir hatlarından bir gemi satın alan Cim Bom, GS Store’dan caz bara, restoranlardan, sinema salonlarına içinde herşey bulunduran ‘Yüzen Saray’ yaptırıyor. Gemi ile Boğaz’da şampiyonluk kutlanacak...




G.Saray, denizden de transfer atağına kalktı! Sarı-Kırmızılı takım rakiplerini kıskandıracak bir projeye imza atarak deniz üzerinde bir sosyal tesis kurma hazırlıklarına başladı. Takımın, yakın mesafelerdeki maçlara deniz yoluyla gitmesini sağlayacak ve dünya çapında bir ilk olma özelliği taşıyan ‘Yüzen Saray’ projesinin tüm detaylarına Akşam ulaştı. 


GEMİNİN İÇİNDE YOK YOK


Tarihi projenin öyküsü şöyle: Birçok dünya starının mavi yolculuğunda kaptanlık yapan Can Karagöz, 6 ay önce G.Saray yönetimine çılgın bir gemi projesi sundu. İçerisinde 4 suit oda, 500 kişilik açık, 500 kişilik kapalı restoran, toplantı ve sergi salonu, caz bar, GS Store, kuaför, kuyumcu, fotoğrafçı, sinema salonları ve ofislerin yer aldığı ‘Yüzen Saray’ projesi başkan Ünal Aysal ile yöneticilerin büyük beğenisini kazandı. Lüks yatıyla sık sık deniz seyahatlerine çıkan Başkan Ünal Aysal ile yönetim kurulu, projenin bir an önce hayata geçirilmesini istedi.


6 AY SONRA


Bunun için de hemen harekete geçildi. İstanbul şehir deniz hatlarında yıllarca çalışan 70 metrelik 4 katlı Şehit Karaoğlanoğlu gemisi satın alındıktan sonra baştan aşağı yenilenmek için Haliç tersanesine gönderildi. Geminin yeni adı ‘Yüzen Saray’ olacak. Sarı-Kırmızılı takıma 6 milyon TL’ye mal olacak gemi 6 ay içinde tamamlanacak.


AKTÖR JIM CARREY AÇACAK


Tamamen Sarı-Kırmızı renklere boyanıp bayraklarla süslenecek gemi G.Saray’ın kalesi olarak bilinen Kuruçeşme’de demirleyecek. Daha önemli olay ise ‘Yüzen Saray’ın açılışı için planlanan tören. Görkemli açılışa dünyaca ünlü komedyen ve sinema sanatçısı Jim Carrey katılacak. Fikret Özçelik’in mimarı olduğu geminin kaptanlığını Can Karagöz ile pop şarkıcısı Bora Gencer üstlenecek. Proje G.Saraylılar tarafından gururla hizmete sunulacak ve dünyada örnek olacak.


BOĞAZ’DA TURLAR ATILACAK


G.Saray yeni sarayı ile çok önemli işlere de imza atacak. Aslan, ‘Yüzen Saray’ ile Bursaspor deplasmanına gidecek. Yalova veya Bandırma’ya bu gemiyle hareket edecek olan Aslan, yine olası Kocaeli ve Çanakkale deplasmanlarında da gemiyi kullanacak. Yüzen Saray ile şampiyonluk kupaları ve başarılar Boğaz’da kutlanacak.


İŞTE GEMİSARAY


-4 suit oda 

-500 kişilik açık restoran 

-500 kişilik kapalı restoran 

-Toplantı ve sergi salonu 

-Caz bar ? GS Store 

-Kuaför 

-Kuyumcu 

-Fotoğrafçı 

-Sinema salonları 

-Ofisler


Cumhur Erkek/Akşam



Geri Dön