26 / 04 / 2024

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.



İnsan kaynağının öneminin son derece vurgulandığı şu zaman dilimlerinde bir hamle de çimento sektöründen geldi. Çimento sektörün iki çatı kuruluşu olan ÇEİS ve TÜRKÇİMENTO, sektör çalışanlarının gelişimi için önemli bir adım attı. Bu kapsam bütününde MEF Üniversitesi ile iş birliği gerçekleştiren sektör kuruluşları, İşletme Yönetimi Yüksek Lisans (MBA) programını hayata geçirmiş bulundu. Farklı seviyeden 34 çalışanın da katılacağı program bir yıl sürecek.

MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan ERKUT’un koordinasyonunda da çimento sektörüne ait şekilde tasarlanan program, MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed ŞAHİN, ÇEİS Genel Sekreteri Dr. H. Serdar ŞARDAN ve TÜRKÇİMENTO CEO’su Volkan BOZAY’ın katılımı ile gerçekleştirilen imza töreninin ardından 26 Eylül 2022’de başlamış bulundu. 

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu


Geri Dön