17 / 04 / 2024

Çınarlı Bahçe’de ayrıcalıklı yaşam için son fırsatlar! Peşinde yüzde 4,5 indirim!

Çınarlı Bahçe’de ayrıcalıklı yaşam için son fırsatlar! Peşinde yüzde 4,5 indirim!

Firma: İş GYO

Proje: Çınarlı Bahçe

Çınarlı Bahçe Tuzla projesinde son konutlar şanslı ev sahiplerini bekliyor. Çınarlı Bahçe Tuzla konforlu, güvenli, kaliteli yaşamın yanı sıra doğru bir yatırım fırsatı da sunuyor.



Ağustos 2013’te teslimine başlanan ve İş GYO’nun imzasını taşıyan modern ve özgün bir sayfiye projesi olan  Çınarlı Bahçe  Tuzla projesinde son konutlar şanslı ev sahiplerini bekliyor. Çınarlı Bahçe Tuzla konforlu, güvenli, kaliteli yaşamın yanı sıra doğru bir yatırım fırsatı da sunuyor.

 


İş GYO’nun güçlü, prestijli ve deneyimli markası ile yapımı geçen yıl tamamlanan Çınarlı Bahçe Tuzla, E–5 Karayoluna ve yeni yapılacak Tuzla Marina projesine yaklaşık 3 km.  Marmaray  Tuzla İstasyonu’na ise 300 m mesafede konumlandı. Her detayı incelikle planlanan, yüksek standartlı teknoloji ve modern bir mimari anlayışla hayata geçirilenproje, sakinlerine “İstanbul’da Yeni Hayat”ın tüm güzelliklerini bir arada sunuyor.

 

Yüksek yatırım değeri ve bölgeye kattığı renk ve canlılıkla Çınarlı Bahçe,  spor ve çocuk oyun alanları, 7/24 güvenlik, depo ve kapalı otopark gibi detaylarla ailelere sakin bir yaşamın anahtarını veren bir yaşam merkezi. Anaokulu, açık ve kapalı yüzme havuzu, market ve ticari hizmet alanları gibi ayrıcalıklarla günlük hayatı zevke dönüştüren ve az katlı bloklardan oluşan Çınarlı Bahçe, yeşil alanları suyla buluşturan zengin peyzaj tasarımı ile sakinlerine nefes alacakları bir ortam sağlıyor.

 

Sınırlı sayıdaki daire seçenekleri, sakin ve konforlu yaşamı tercih eden ev sahiplerini bekliyor. Üstelik projeye özel ödeme seçenekleriyle vade farksız taksit ve indirim olanaklarından da faydalanılabiliyor. Toplam daire bedelinin %50 ve üzerindeki kısmının peşin ödenmesi halinde %2,5 oranında indirim uygulanıyor, kalan tutar ise yıl sonuna kadar vade farksız olarak 5 eşit taksitle ödenebiliyor. Daire bedelinin tamamının peşin ödenmesi halinde ise indirim oranı %4,5 seviyelerine çıkıyor. Çınarlı Bahçe Tuzla’nın avantajlı fiyatları 1 Nisan 2014 tarihine kadar geçerli. Çınarlı Bahçe Tuzla hakkında ayrıntılı bilgiye www.cinarlibahce. com.tr adresinden ulaşılabiliyor.



projeye sor



Geri Dön