26 / 04 / 2024

Çıtır Usta, Spine Tower'da açıldı!

Çıtır Usta, Spine Tower'da açıldı!

Maslak'taki Spine Tower'ın “B1 Katı” yeni açılan mekanlarla genişliyor, farklı lezzetler “B1 Katı”nda buluşuyor. Çıtır Usta, Spine Tower “B1 Katı”nın en yeni lezzet noktası oldu.



Maslak bölgesinin çekim merkezi Spine Tower “B1 Katı” yeni açılan mekanlarla genişliyor, farklı lezzetler “B1 Katı”nda buluşuyor. Geleneksel Türk damak tadına uygun menüsüyle Çıtır Usta, Spine Tower “B1 Katı”nın en yeni lezzet noktası oldu.


Çıtır Usta, Spine Tower B1 Katı’nda Açıldı


Geleneksel Türk damak tadına uygun menüsüyle Atilla Külekçioğlu’nun Çıtır Usta’sı “B1 Katı”nda 127 m2 genişliğinde, ferah bir mekanda hizmet veriyor. Menüsündeki farklı malzemelerle hazırlanan pide çeşitleri ve lahmacunuyla tanınan Çıtır Usta, çorba, salata, ızgara ve kebap çeşitleri de sunuyor. Çok yakında Çıtır Usta’nın telefonla siparişler için motor kurye (delivery) hizmeti de başlayacak.


Vitaminmania, Pek Yakında Spine Tower B1 Katı’nda

Farklı ve sağlıklı çeşitleriyle Vitaminmania da pek yakında Spine Tower “B1 Katı”nda açılacak. Maslak’taki sağlıklı beslenme meraklılarının yüzünü güldürecek Vitaminmania, taze ve anında hazırlanan ürünlerden oluşan menüsüyle öne çıkıyor. Hakan Yıldırım ve Ozan Aydemir’in markası Vitaminmania’da egzotik meyve suları, kişiye özel ve anında hazırlanan detox içecekler, smoothie çeşitleri, meyve salataları, salatalar ve hafif ve lezzetli makarna çeşitlerinin yanı sıra Vitaminmania’nın meşhur cheesecakeleri de yer alacak. Vitaminmania’nın da telefonla siparişler için motor kurye (delivery) hizmeti olacak.


Spine Tower Ticari Alanlar A.Ş. Leasing & Satış Müdürü Rabia Sarı, yeni mekan kiralamalarına hızla devam ettiklerini söyledi.


Spine Tower Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Mert Çakır: “Spine Tower ‘B1 Katı’ Maslak’ın çekim merkezi olmasının yanında sunduğu diğer hizmetlerle de ‘Çözüm Merkezi’ oluyor.” dedi.




Geri Dön