26 / 04 / 2024

Citroen C3 'ün yeni fiyatı dudak uçuklattı! İşte 26  Eylül 2022 fiyat listesi

Citroen C3 'ün yeni fiyatı dudak uçuklattı! İşte 26  Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye'de  çok sevilen ve önemli satış rakamlarına ulaşan Citroen C3 modelinin yeni fiyatları belli oldu. Peki Citroen C3'ün 2022 Eylül fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...



Citroen C3, 2002 senesinden bu güne otomotiv sektöründe önemli işlere imza attı. Günümüzde üçüncü nesli üretilen C3, döviz kurunun yükselmesiyle birlikte  ciddi fiyat artışları yaşadı. Bu sebeple Türkiye özelinde uygun fiyat konsepti özelliğini kaybetti. Peki Citroen C3 2022 model yılı fiyatları kaç TL? Zamlar sonrası Citroen C3 fiyat listesi nasıl değişti? 

İşte Citroen C3 özellikleri ve 2022 fiyat listesi

Citroen C3, Türkiye'de iki motor seçeneği ile satışa çıkıyor. İki seçenek de 1.2 PureTech, yani aynı motor hacmiyle bizleri karşılıyor. Fakat beygir, tork, yakıt tüketimi ve şanzıman gibi konularda birbirinden ayrılıyor. İlk motorda 83 HP beygir ve 118 Nm tork yer alıyor. 5 ileri manuel şanzımanlı  motorun ortalama yakıt tüketiminin 4,2 litre olduğu belirtiliyor.

Diğer motor ise 100 HP güç ve 205 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri otomatik şanzımanlı motorun karma yakıt tüketimi ise açıklanan verilerde 4,8 litre olarak görülüyor. Aynı zamanda iki motor seçeneğini  de benzinli.

C33'ün Feel, Feel Bold ve Shine olmak üzere üç donanım paketi bulunuyor. Giriş seviyesi olan Feel paketinde Şerit İhlal Uyarı, Hız Limit Panoları Okuma, Sürücü Yorgunluk Uyarı, Hız Sabitleyici ve Hız Sınırlayıcı gibi güvenlik özellikleri yer almıyor. En üst Shine paketinde ise bu özelliklere ilave olarak Aktif Güvenlik Fren, Sürücü Dikkat Uyarı, Çarpışma Riski Uyarısı ve Akıllı Far Asistanı gibi donanımlar da ekleniyor.


Geri Dön