24 / 04 / 2024

Citroen'den AMI'ye zam yok! Fiyatı aynı kaldı! İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

Citroen'den AMI'ye zam yok! Fiyatı aynı kaldı! İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

 Citroen'in elektrikli modeli AMI'nin  2023 model yılı Şubat ayı fiyatları belli oldu. Peki AMI kaç TL'den satılıyor? İşte detaylar...



 Citroen'in elektrikli modeli AMI'nin Şubat ayı fiyat listesi belli oldu. AMI neredeyse Ocak ayıyla aynı fiyattan satışa sunuldu. Peki otomobilin fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Yeni nesil mobilite çözümü yüzde 100 elektrikli sürüş modu ile çevreye saygılı Citroen AMI şehir içi için oldukça ideal bir kullanım sunuyor. Şimdinin ve geleceğin şehir problemlerine yeni bir çözüm olabileceğini tahmin ediliyor. Yüzde 100 elektrikli teknolojisi Citroen AMI’ye konforlu ve tamamen sessiz bir yolculuk imkanı veriyor.

Yüzde 100 Elektrikli AMI, boyutlarıyla da şehir içi kullanımlar için ideal bir tercih oluyor. 2.41 metre uzunluğu, 1.39 metre genişliği ve 1.52 metre yüksekliği ile son derece az yer kaplayan AMI için bir park alanının sadece yarısı yetiyor. Citroën AMI'nin 7.2 metre dönüş çapı şehir içindeki zorlu manevraları kolaylıkla yapabilmesine olanak tanıyor.

Citroen den AMI ye zam yok! Fiyatı aynı kaldı! İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

 Cïtroën AMI’ye, akıllı telefon bağlamak için direksiyonun sağ tarafında bir USB bağlantı noktası yer alıyor. 

Bugünün ve yarının kent problemlerine yanıt veren yeni bir mobilite çözümü. ve yüzde 100 elektrikli teknolojisi ile Citroën AMI alıcılarını bekliyor. Dört tekerlekli motosiklet kategorisine giren Citroën AMI modelini kullanmak için en az B1 sınıfı ehliyete sahip olmak gerekiyor. 16 yaşından itibaren B1 sınıfı ehliyete sahip herkes AMI’yi kullanabiliyor.

Peki Citroën AMI'nin teknik özellikleri neler? İşte Citroën AMI teknik özellikleri ve 6 Şubat 2023 fiyat listesi...
 


Geri Dön