25 / 04 / 2024

City Forever'da 90 bin TL'ye! Yaşam başlıyor!

City Forever'da 90 bin TL'ye! Yaşam başlıyor!

For Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen City Forever butik sitede yaşam başlıyor



30 bin metrekare üzerine inşaa edilen 171 dairelik sitenin 5 bin metrekaresi özlediğimiz cadde mağazalarından oluşuyor. Günümüzün arzulanan konut ve yaşam konforunu karşılamak üzere tasarlanan butik site konsepti artık Beylikdüzü'nde de City Forever'la yerini alıyor. For Yapı tarafından inşaatı tamamlanan ve hızla ince işlerine devam edilen City Forever, hem konforlu ve işlevsel farklı büyüklüklerdeki daireleri hem de sıcak komşuluk ilişkileri vaat ediyor.

Şehir merkezinde olan, E5'e yalnızca 5 dakika uzaklıktaki City Forever, magaza katı üzerine inşa edilmiş, zengin peyzaj içerisinde bölgenin tek yüzme havuzlu sitesi özelliği ile, her biri 9 katlı 3 bloktan oluşuyor. Farklı büyüklük ve özel tasarımlara sahip 171 dairenin yer aldığı sitenin örnek daireleri tamamlanmış bulunuyor. Özlenen Türk aile tipi yaşantısını ve komşuluğu ön plana çıkaran tasarımları örnek daireyi dolaşırken yürekten hissedebiliyorsunuz.

City Forever'da,  yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun parkı ve mağazalara ayrılmış site önü açık otoparklar bulunmaktadır. City Forever mağazalarla yaşam alanlarının birbirinden komple ayrılan yeşil alanları ve havuzu ile çocuklarınıza güvenlikli, kontrollü  eski mahalle güvenilirliğini yaşatacak sıcaklıkta inşa edilmiştir. Ayrıca site girişi güvenlik kameralarıyla 24 saat boyunca izlenecektir.

Toplam 30 bin metrekare inşaat alanlı sitenin yaklaşık 5 bin metrekaresi cadde mağazalarına ayrılmıştır. Konut alanları ve sosyal alanlar ile mağazalar birbirinden ayrılarak, site sakinlerine sakin ve huzurlu bir yaşam alanı sunulmuştur. Kuzey yönüne dolayısıyla soğuğuna kapalı peyzajı ve kontrollü güneşlenme alanlarıyla konforun ön planda tutulduğu City Forever, çocuk parkıyla da ebeveynlere önemli bir rahatlık sunacaktır.

City Forever'ın önemli ayrıcalıkları
İnşaatına 2008 Ağustos'ta başlanılan City Forever'da yaşam 2010 Aralık'ta başlayacaktır. İnşaat uygulaması ileri teknoloji ile çok hızlı bir şekilde tamamlanan Forever'ın depreme dayanıklığı en üst seviyede olup tüm emniyet koşulları inşa esnasında özenle uygulanmış, akabinde ünüversite raporları ile çok önem verilen deprem hususunda doğal olarak oluşabilecek çekinceler ortadan kaldırılmıştır. City Forever'da satışı yapılan dairenin tapusu satış anında verilmesi nedeniyle, bankadan kredisi almak isteyenlere de kolaylık sağlıyor.
 
Migros, Bauhaus, Real, Carrefour gibi alışveriş noktalarına çok yakın olan City Forever, E5 otoyoluna yalnızca 150 metre mesafede konumlanıyor. Bulunduğu bölgedeki tek havuzlu site olan City Forever'da, 1+1, 2+1, 3+1 seçenekleriyle sunulan dairelerin satış fiyatları ise 90-300 bin TL. arasında değişiyor. Bölgenin en üst kalitedeki inşaatı olup en düşük metrekare birim fiyatlarına sahip olmasının sebebini inşaat şirketi sahipleri doğru daire metrekarelerinin hesaplanmasına bağlıyorlar. For Yapı İnşaat'ın sahipleri Mimar Orhan Bayrak ve Fatih Çebi “Daire metrekareleri için ne otoparkları ne peyzajları kattık, diğerleri birim fiyat düşük görünsün diye metrekareyi arttırıyorlar. Alıcılar, görünürde metrekaresi büyük ancak gerçekte küçük daireleri, ucuz zannettikleri metrekare fiyatlarıyla ama pahalıya alıyorlar. Bizim iddiamız ise, City Forever'da herkes ne aldığını bilecek, dairelerinde yaşam hayallerini sınırsız kurup özel tasarımlarla yaratılmış onlarca farklı daire tipinin sahibi olacaklar.” şeklinde özetliyorlar.

For Yapı İnşaat'ın sahipleri Mimar Orhan Bayrak ve Fatih Çebi, City Forever projesiyle, ev sahibi olmak isteyenlere yalnızca değer kazanacak bir yatırım değil, aynı zamanda huzurlu bir yaşam da sunduklarını söylüyorlar: “Halk arasında sık tekrarlanan ‘Ev alma komşu al' sözünün son derece haklı bir görüş olduğuna inanıyoruz. Bizce çevre ve komşuluk ilişkileri hâlâ çok önemli. İnsanlar çevrelerini önemsemeli ve bu anlamda belli bir sorumluluk üstlenmeliler. City Forever projemizi de bu düşüncelerle tasarladık.”

Geri Dön