23 / 04 / 2024

CNR Expo'daki Evteks'te Perden rüzgarı esti!

CNR Expo'daki Evteks'te Perden rüzgarı esti!

Bu yıl 17. 'ncisi düzenlenen dünyanın en büyük ev tekstil fuarı Evteks 'te Perden rüzgarı esti. Fuarda değişik perde tasarımları ve renkleriyle dikkat çeken Perden, geniş ürün yelpazesi ile fuarı gezmeye gelenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı



CNR EXPO 'nun en dikkat çekici stantlarından birine sahip olan Perden Dış Ticaret, sunmuş olduğu renk ve desen alternatifleriyle standı gezenlerden tam not aldı.
 
Kalitesi ve farklı ürün alternatifleri ile dikkat çeken Perden Dış Ticaret 'in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinler, CNR EXPO 'da görmüş oldukları ilgiden memnun olduklarını söyledi. 160 'ı yabancı, bini aşkın firmanın katıldığı fuarda yer aldıklarını belirten Dinler, amaçlarının Türkiye 'nin en güçlü ve yenilikçi şirketlerinden biri haline gelmek olduğunu vurguladı.

 
 
Yaptıkları yatırımlarla geniş ve farklı bir koleksiyona sahip olduklarını dile getiren Dinler, kendi bünyelerinde kurdukları teknik ekiple müşterilerinin isteklerine hitap edecek yenilikler ortaya çıkardıklarının altını çizdi.
 
İhracatta yakaladıkları ivmeyi bu yenilikçi yapıya bağlayan Dinler, “100 'ü aşkın ülkeye ev tekstili ürünleri ihraç ediyoruz. Ürün bandımızdaki genişliğimizi artırmak ve ev tekstili sektörünün öncü firması olabilmek için yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. ”dedi. Yıllık hedeflerine ulaşabilmek için çok çalıştıklarını belirten Dinler, yeni pazarlar keşfetmeye devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

1998 yılında Bursa 'da kurulan Perden, kurulduğu tarihten itibaren ev tekstili sektörünün önde gelen firmalarından biri haline geldi. Kullandığı son model teknolojiyi yenilikçi ve üretken alt yapısı ile birleştiren Perden Dış Ticaret ihracat yaptığı ülkelere özgü perde tasarımlarıyla her yıl üretim kapasitesini arttırmaktadır.

 


Geri Dön