26 / 04 / 2024

Çocuk ve gençler trafik dedektifi oldu!

Çocuk ve gençler trafik dedektifi oldu!

Bugüne kadar 81 ilde 700 bini aşkın öğrenciye trafik bilinci aşılayan OPET, Trafik Dedektifleri Projesini Forum Ankara Outlet, Forum İstanbul, Forum Aydın, Forum Çamlık, Magnesia, Forum Trabzon, Erzurum AVM, Forum Gaziantep, Forum Mersin ve Forum Kayseri'



Bugüne kadar 81 ilde 700 bini aşkın öğrenciye trafik bilinci aşılayan OPET, Trafik Dedektifleri Projesini Forum  Ankara  Outlet, Forum İstanbul, Forum Aydın, Forum Çamlık, Magnesia, Forum Trabzon, Erzurum AVM, Forum Gaziantep, Forum Mersin ve Forum Kayseri'den sonra Forum Kapadokya'ya taşıdı. Trafik Dedektifi eğitimine katılanlar hem trafik kurallarını öğrendi hem de eğlenceli anlar yaşadı. Katılımcılar eğitimlerin yanında OPET'in marka yüzü OPEDO ile fotoğraf çektirip proje için hazırlanan dansı birlikte yaptılar. 


OPET ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı (Emniyet Genel Müdürlüğü), Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) işbirliği ile hayata geçirilen Trafik Dedektifleri Projesi, okulların dışına taşınıyor. 

Forum Alışveriş Merkezleri ile yapılan işbirliği ile OPET, Trafik Dedektifleri projesini Forum Ankara Outlet, Forum İstanbul, Forum Aydın, Forum Çamlık, Magnesia, Forum Trabzon, Erzurum AVM, Forum Gaziantep, Forum Mersin ve Forum Kayseri'den sonra Forum Kapadokya'ya taşıdı. 3-1 7 yaş arasındaki katılımcılar, OPET Trafik Dedektifleri alanında saat 14.00 ve 16.00'da iki seans olarak yapılan etkinliğe büyük ilgi gösterdi. İnteraktif trafik güvenliği eğitiminin ardından Trafik Dedektifi Kimlik Kartı'na sahip olan katılımcılar, OPET'in marka yüzü OPEDO ile Trafik Dedektifleri dansını gerçekleştirip fotoğraf çektirdi.


Ülker Kayseri


Geri Dön