26 / 04 / 2024

Compass, portföyünü Türkiye’ye taşıyacak!

Compass, portföyünü Türkiye’ye taşıyacak!

ABD’de 2007'den beri gayrimenkul danışmanlığında bulunan Çağlar Acar, ülkenin en büyük bağımsız gayrimenkul şirketleri arasında yer alan Compass’ın portföyünü Türkiye’ye taşıyacak.



Türkiye’de faaliyette bulunan çözüm ortakları Vaagayrimenkul ve Vesta Global ile çalışma gerçekleştirdiklerini anlatan girişimci Çağlar Acar, 2020 yılında Compass’ın portföyünü arkasına alarak Türkiye pazarına yoğunlaştıklarını anlatıyor. Buna göre Türkiye’den ABD’ye ABD’den de Türkiye’ye gayrimenkul müşterisi götürmeyi planlıyor.

Sadece 8 yıl içerisinde ülkede bulunan en büyük bağımsız emlak danışmanlığı olma Compass’ın 2020 hedefi ise ABD’nin önde gelen 20 şehrinde yüzde 20 pazar payı elde etmeyi amaçlıyor. Compass’ın global emlak uzmanı Çağlar Acar, Türklerin en çok New York, New Jersey, Miami, Boston ve Los Angeles gibi bölgelerden ev aldıklarını söylüyor. Amerikalıların da Türkiye’ye yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Acar, “Amerikalılar daha çok İstanbul, İzmir, Bodrum ve Antalya gibi şehirlere ilgi gösteriyor” açıklamasında bulundu.


Geri Dön