28 / 03 / 2024

Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Firma: Teknik Yapı

Proje: Concord İstanbul

Concord İstanbul Kadıköy'de dairelerin alanları minimum 47 metrekare olarak tasarlandı. Proje 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?



"Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin detaylarından bahsedelim.  Teknik Yapı  imzası ile hayata geçirilen projede peşinde yüzde 12 indirim uygulanıyor.


Concord İstanbul konum olarak İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de bulunuyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Fikirtepe Concord İstanbul'da 1.175 adet daire bulunuyor. Projede yüzde 25 peşinatın, yüzde 10'u sözleşme aşamasında ödeniyor, kalan kısmın ödemesi ise 1 yıl ertelenebiliyor. 


Concord İstanbul Kadıköy'de sauna, buhar odası, kapalı otopark, spor alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları gibi ortak yaşam alanları mevcut. 


Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Teknik Yapı Concord İstanbul'da ilk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında, ikinci etap teslimlerinin ise 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 47 ile 133 metrekare arasında değişiyor. 


Konutların 480 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Kadıköy Concord İstanbul'da 36 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. 


Concord İstanbul Evleri nerede?

Ulaşım: Dumlupınar Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No:15 Kadıköy / İstanbul


Concord İstanbul iletişim bilgileri

Telefon numarası: 444 10 08

Web: www.concordistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön