24 / 04 / 2024

concord istanbul ödeme planı

concord istanbul ödeme planı

İstanbul Kadıköy'de yükselen Concord İstanbul projesinde 1.173 adet konut ve ticari üniteler bulunuyor. Concord İstanbul'da 100 ay vade farksız ödemeler yapılıyor.

Concord İstanbul Evleri ödemeleri!

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yükselen proje toplam 1.175 adet daireden meydana geliyor. Proje 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Concord İstanbul Evleri ödemeleri kapsamında 36 ay 0 faiz uygulanıyor.

Kadıköy Concord İstanbul ödemeleri!

Kadıköy Concord İstanbul ödemeleri yüzde 0,25 faizle 48 ay vade şeklinde yapılıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı ödemeleri!

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vade sağlanıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul satılık!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim?

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Projede 1.175 adet daire yer alıyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim?

Concord İstanbul projesi iletişim!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşceği Concord İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Concord İstanbul projesi iletişim için 444 10 08 satış ofisi telefon numarası olan bu hatla irtibata geçebilirsiniz.

Concord İstanbul Fikirtepe ödemeleri!

Concord İstanbul Fikirtepe ödemeleri 36 ay vade farksız taksit fırsatı ile yapılabiliyor. İlk etapta teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşeği projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte daireler bulunuyor.

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım bilgileri!

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Kadıköy Fikirtepe bölgesinde bulunuyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 1.175 adet konut yer alıyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı ulaşım!

Concord İstanbul Teknik Yapı ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Kadıköy Fikirtepe lokasyonunda hayata geçiriliyor. Proje kampanyalı ödeme planı ile satışlarına devam ediyor.

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme seçenekleri!

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme seçenekleri arasında yüzde 0,39 faizle 60 ay vade imkanı yer alıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek olan proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Concord İstanbul Fikirtepe satılık ev!

Concord İstanbul Fikirtepe satılık ev fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Toplam arsa alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri minimum 47 metrekare olarak tasarlandı.

Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri fiyatları!

Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Peşinde yüzde 12 indirim fırsatı sağlayan projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Kadıköy'de dairelerin alanları minimum 47 metrekare olarak tasarlandı. Proje 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme kampanyası!

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme kampanyası kapsamında 100 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Concord İstanbul Evleri ödeme koşulları 2016!

Concord İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında 100 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Concord İstanbul'da daireler 541 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Concord İstanbul Rezidans ödeme planı!

Concord İstanbul Rezidans ödeme planı kapsamında 100 ay faiz olmadan taksitli ödemeler yapılıyor. Concord İstanbul Rezidans fiyatları 541 bin TL'den başlıyor...

Kadıköy Concord İstanbul'da yüzde 30 peşinatla!

Önümüzdeki ay teslimlerinin yapılacağı Concord İstanbul projesinde yüzde 30 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje Teknik Yapı imzasını taşıyor..

Kadıköy Concord İstanbul Evleri ödeme planı!

Kadıköy Concord İstanbul Evleri ödeme planı kapsamında 100 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

Concord İstanbul Konutları ödeme planı!

İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükselen Concord İstanbul projesinde daire fiyatları 541 bin TL’den başlangıç gösteriliyor. İşte Concord İstanbul Konutları ödeme planı...

Concord İstanbul'da teslimler Ocak'ta başlıyor!

Concord İstanbul'da teslimler Ocak'ta başlıyor. Concord İstanbul projesinde 100 ay vade farksız taksitli ödeme avantajı sunuluyor...

Kadıköy Concord İstanbul ödeme şekilleri!

Teknik Yapı imzası taşıyan Concord İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 konut seçenekleri sunuluyor. Projede daire teslimleri önümüzdeki ay içerisinde yapılacak.

Concord İstanbul Residence ödeme planı!

Concord İstanbul Residence ödeme planı kapsamında 100 ay sıfır faizle taksit avantajı sunuluyor. Concord İstanbul Residence fiyatları 541 bin TL'den başlıyor...

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme planı!

1.173 daire ve ticari ünitelerden meydana gelen Concord İstanbul Fikirtepe projesinde fiyatlar 541 bin TL'den başlıyor. İşte Concord İstanbul Fikirtepe ödeme planı...

Concord İstanbul ödeme kampanyası 2016!

Concord İstanbul ödeme kampanyası kapsamında 100 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Concord İstanbul fiyatları 541 bin TL'den başlıyor...

Concord İstanbul Rezidans satış ofisi!

Concord İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabilen projede 1. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Concord İstanbul Fikirtepe kampanyalı ödeme planı!

Concord İstanbul Fikirtepe kampanyalı ödeme planı kapsamında peşinde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Toplam arsa alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

concord istanbul ödeme planı Haberi

concord istanbul ödeme planı

1+1'den 3+1'e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu Concord İstanbul'da 100 ay vade farksız ödemeler sağlanıyor.İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de inşa edilen projede toplamda 1.173 adet konut ve ticari üniteler yer alıyor. 


Önümüzdeki ay teslimlerin yapılacağı Concord İstanbul projesi Teknik Yapı imzasını taşıyor. Peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanan projede fiyatlar 541 bin TL’den başlıyor. 


Concord İstanbul'da 100 ay vade farksız!

12 ve 24. aylarda yüzde 10 oranında iki ayrı ara ödeme yapılıyor ve kalan bedel 100 ay vade farkı olmadan taksitle tamamlanıyor. Projede sadece yüzde 30 peşinat ödeniyor. 


Birçok sosyal alana sahip projenin içerisinde; çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness, sauna, spor alanları, yüzme havuzu mevcut. 



Adres : Dumlupınar Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No:15 Fikirtepe-Kadıköy/İstanbul


Tel : 444 10 08

Web :