18 / 04 / 2024

Concord İstanbul Kadıköy satış fiyatları!

Concord İstanbul Kadıköy satış fiyatları!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Concord İstanbul

Toplam 1.173 daire ve ticari ünitelerden oluşan Concord İstanbul Kadıköy projesinde nakit daire alımlarında yüzde 12 indirim sağlanıyor. İşte Concord İstanbul Kadıköy satış fiyatları...



İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe bölgesinde yükselen  Concord İstanbul  projesinin önümüzdeki ay tamamlanası planlanıyor. 


Toplam 1.173 daire ve ticari ünitelerden oluşan Concord İstanbul Kadıköy projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri mevcut. 


Concord İstanbul Kadıköy satış fiyatları!



Concord İstanbul Kadıköy satış fiyatları 541 bin TL'den başlangıç gösteriyor.  Teknik Yapı tarafından inşa edilen  Concord İstanbul  projesinde peşin ve banka kredili ödeme yapıldığında ise yüzde 12 indirim sağlanıyor.


Kadıköy Concord İstanbul projesinde ödeme koşullarına göre yüzde 30 peşin ödemeden sonra 12 ve 24. aylarda yüzde 10'luk iki ara ödeme oluyor. Kalan bedel 100 ay sıfır faizle taksitli olarak ödeniyor. 


Projede daire sahiplerine buhar odası, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, yüzme havuzu, spor alanları ve sauna gibi donatılar sağlanıyor. 


Adres : Dumlupınar Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No:15 Fikirtepe-Kadıköy/İstanbul


Tel : 444 10 08

Web : http://concordistanbul.com/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön