24 / 04 / 2024

Confetti ile çocuk odaları bayram havasında!

Confetti ile çocuk odaları bayram havasında!

Confetti, birbirinden renkli halılarıyla çocukların hayal dünyasını geliştiriyor. 23 Nisan’da çocuklarına hediye almak, odalarını masal dünyasının karakterleriyle süslemek isteyen ebeveynlere, eğlenceli seçenekler sunuyor



Çocuk odaları her zaman daha özenli, daha canlı olarak döşenir. Çocukların sevdiği masal karakterleri ya da dikkatlerini çekecek renkli tasarım halılar kullanılır. Farklı masal karakterleri ve birçok model alternatifiyle çocuk odalarına anti-bakteriyel, anti-alerjik halılar üreten Confetti, 23 Nisan’da çocuklarına farklı bir hediye almak isteyen ebeveynlere hem sağlıklı hem eğlenceli hediye seçenekleri sunuyor. Çocuklara ise eğlenceli halılar üzerinde hayal dünyalarında kurdukları oyunları keyifle oynamak kalıyor. 


Kaymaz tabanı sayesinde küçük kazaları engelleyen Confetti’nin çocuk halılarında hiçbir kanserojen madde kullanmıyor. Uzman pedagoglar eşliğinde hazırlanan özel tasarım halılarda kullanılan rakamlar, harfler ve İngilizce kelimeler sayesinde çocuklar eğlenerek öğreniyor. Aynı zamanda halı üzerinde bulunan renkli tasarımlarla da çocukların hayal dünyası gelişiyor. Çocuk odalarında rahatlıkla kullanılabilen eğlenceli Confetti çocuk halıları, hav bırakmayan ve yumuşak dokusuyla hijyenik ve son derece güvenli bir kullanım alanı sunuyor.  



Geri Dön