24 / 04 / 2024

Confetti, Sevgililer Günü’ne özel halı tasarladı!

Confetti, Sevgililer Günü’ne özel halı tasarladı!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti, Sevgililer Günü’ne özel tasarladığı halısıyla banyonuzu kırmızının şıklığı ile buluşturuyor. Confetti Elite Afrodis, dokusu ve renk seçenekleriyle O’na aşkınızı anlatmak için sizi bekliyor.



Özel günlere farklı tasarım banyo halıları yapan Confetti, aşkın günü Sevgililer Günü’ne özel Elite Afrodis halısıyla banyoların havasını değiştiriyor. Günün anlamına göre evini bir bütün olarak dekore etmek isteyenlere farklı hediye alternatifi sunan Confetti, modern tasarımlarıyla bu Sevgililer Günü’nde farklı hediye seçeneği arayanların yardımına koşuyor. Tasarımda kullanılan çiçek deseni ile Confetti Elite Afrodis, dokusu ve renk seçenekleriyle O’na aşkınızı anlatmak için sizi bekliyor. 


Yumuşak ve sıcak dokunuşuyla sevgilinizin ayaklarını yerden kesecek İthal polyamid iplikten üretilen Confetti Elite Afrodis, kaymaz taban özelliğiyle de hem sağlıklı hem güvenli bir kullanım sağlıyor. Aşınmaya dayanıklı yapısı ve hav bırakmaz özelliğiyle de uzun ömürlü bir hediye seçeneği sunuyor. 


Sizler de bu özel günde evinizi şık ve modern detaylarla bir bütün olarak dekore etmek istiyorsanız Sevgililer Günü’ne özel Confetti Elite Afrodis’i www.benimhalim.com  adresine girerek inceleyebilir, bu Sevgililer Günü’nü farklı kılabilirsiniz.



Geri Dön