28 / 03 / 2024

Gökdeniz Kartal'da Sevgililer Günü'ne özel peşinatsız ödeme fırsatı!

Gökdeniz Kartal'da Sevgililer Günü'ne özel peşinatsız ödeme fırsatı!

Firma: Gülsa İnşaat Bay Yapı Ortak Girişimi

Proje: Gökdeniz Kartal

Gökdeniz Kartal’da Sevgililer Günü’ne özel 7- 28 Şubat tarihleri arasında ‘peşinatsız ev sahibi olma’ fırsaı sunuluyor. 204 konutluk butik bir proje özelliği taşıyan projede ‘Gök’ ve ‘Deniz’ olmak üzere 26 katlı 2 blok bulunuyor.



İstanbul’un değeri en hızlı yükselen noktalarının başında gelen Kartal’da inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinde Sevgililer Günü’ne özel sıfır peşinatla konut satışına başlandı. 7 ila 28 Şubat tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında fiyatları 345 bin TL’den başlayan konutlara hiç peşinat verilmeden sahip olunabiliyor. 4 farklı ödeme planının da uygulandığı projede dileyen müşteriler 48 ay sıfır faiz kampanyasından yararlanabiliyor. 


Kartal’ın en dikkat çeken bölgesi olan Esentepe Mahallesi’nde inşaatı devam eden proje, E-5 ve sahile yakın bir konumda bulunuyor. Ulaşım sıkıntısının olmadığı bir lokasyonda, adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal; metro, deniz otobüsü, E-5, sahil yolu, marina, adliye, hastane, sinema ve kültür merkezi gibi noktalara ortalama 7 dakikalık yürüme mesafesinde; Sabiha Gökçen ve Kadıköy’e 15, Boğaz Köprüsü’ne 20, Telekom Arena’ya ise 35 dakika uzaklıkta yer alıyor.


204 konutluk butik bir proje özelliği taşıyan projede ‘Gök’ ve ‘Deniz’ olmak üzere 26 katlı 2 blok bulunuyor.  Mayıs 2014’ten bu yana inşaatı devam eden Gökdeniz Kartal’ın 2016 yılının Şubat ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Mahalle kültürüyle iç içe olan proje, 70 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiriliyor. 


Alanları 84 metrekare olan 1+1'ler, alanları 93 ila 176 metrekare arasında değişen 2+1'ler, alanları 170 ila 195 metrekare arasında değişen 3+1'lerden medyana gelen Gökdeniz Kartal;  7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde 35 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. 1000 metrekare sosyal tesisin yanı sıra 5000 metrekare yeşil alanın da mevcut olduğu proje; Türkiye’nin tanınmış mimarlarından Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 


Bölgede yükselen projeler arasında fiyat ve lokasyon olarak avantajlı bir konumda olan Gökdeniz Kartal, sahip olduğu zengin sosyal alanlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Gökdeniz Kartal projesinde yarı olimpik havuz ve çocuk havuzu, fitness alanı, kafeterya, sauna, tenis ve basketbol sahaları, TV salonu, çocuk parkı, yürüyüş parkuru, yaz bahçesi yer alıyor. 


www.gokdenizkartal.com


projeye sor



Geri Dön