24 / 04 / 2024

Gökdeniz Kartal peşinatsız ödeme

Gökdeniz Kartal peşinatsız ödeme

Gökdeniz Kartal’da Sevgililer Günü’ne özel 7- 28 Şubat tarihleri arasında ‘peşinatsız ev sahibi olma’ fırsaı sunuluyor. 204 konutluk butik bir proje özelliği taşıyan projede ‘Gök’ ve ‘Deniz’ olmak üzere 26 katlı 2 blok bulunuyor.

Peşinatsız ve ara ödemesiz eve ilgi artıyor!

Sinpaş güvencesiyle hayata geçirilen Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı (YTS) 2024 yılında şube sayısını 100'ün üzerine çıkarmayı hedefliyor. Peşinatsız ve ara ödemesiz evlere ilgi artarken her 10 müşteriden 6'sı sisteme dahil oluyor.

Luxera Güneşli'de peşinatsız, bankasız ödeme planı!

Luxera Güneşli'de peşinatsız, bankasız ödeme planı hazırlanıyor. 2 etap halinde yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri yer alıyor.

Sinpaş Gökorman'da peşinatsız ödeme fırsatı!

Sinpaş Gökorman'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor. Sinpaş Gökorman Evleri'nde aylık taksitler 2 bin 292 TL'den başlıyor...

Tempo City'de peşinatsız yüzde 0,79 faiz 20 yıl vadeyle!

Axis AVM'nin karşısında Cendere Caddesi üzerinde yükselen Tempo City'de peşinatsız 240 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Finansbank'tan peşinatsız yüzde 100 konut kredisi!

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyenler ancak peşinatı olmayanlar QNB Finansbank ile ev sahibi olabilecek. QNB Finansbank ev sahibi olmak isteyenlere "peşinatsız yüzde 100 konut kredisi" fırsatı sunuyor.

Güngören Real Merter'de peşinatsız ödeme imkanı!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran Güngören Real Merter'de peşinatsız ödeme imkanı devam ediyor..

Real Merter peşinatsız ödeme avantajı!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran Real Merter peşinatsız ödeme avantajı devam ediyor. Projede 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor..

Maltepe Evla'da peşinatsız ödeme fırsatı!

Maltepe Evla'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor. Maltepe Evla projesi Ağustos 2017 yılında teslim edilecek...

İstwest Yenibosna'da peşinatsız 2 bin 900 TL taksitle!

İstwest Yenibosna'da peşinatsız 2 bin 900 TL taksitle ödemeler yapılıyor. İstwest Rezidans'ta fiyatlar 613 bin TL'den başlıyor...

Kuyaş Gayrimenkul’den peşinatsız, faizsiz ticari üniteler!

Kuyaş Gayrimenkul, TEM ile E-5’i birleştiren ve günden güne değeri daha da artarak İstanbul’un en önemli ticari lokasyonlarından biri haline gelen Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan işyerleri için Peşinatsız, Faizsiz, Banka Kredisiz, 60 Ay Vade kampanyası başlattı.

Resim İstanbul Nefes'te peşinatsız yüzde 10 indirim imkanı!

Aydos Ormanı’nın yanı başında yükselen Resim İstanbul Nefes'te taksitler 3 bin 23 liradan başlıyor. Projenin ödeme planına göre peşinatsız yüzde 10 indirim imkanı da sunuluyor..

Resim İstanbul Nefes'te yüzde 10 indirimle peşinatsız ödeme!

Ortadoğu Grup projesi Resim İstanbul Nefes'te peşinatsız ödeme, 36 ay sıfır faiz ödeme ve yarısını teslimde ödeme seçenekleri yer alıyor...

Fer Yapı Parima Merter'de hiç peşinatsız bahar kampanyası!

Dekorasyonlu, taşınmaya hazır şekilde hemen teslim ofisleriyle dikkat çeken Parima; 2017 yılında başlayacak ödemeleri ve peşinatsız yüzde 0.75'den başlayan faiz oranları gibi ödeme kolaylıkları

Gökdeniz Kartal peşinatsız ödeme Haberi

Gökdeniz Kartal peşinatsız ödeme

İstanbul’un değeri en hızlı yükselen noktalarının başında gelen Kartal’da inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinde Sevgililer Günü’ne özel sıfır peşinatla konut satışına başlandı. 7 ila 28 Şubat tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında fiyatları 345 bin TL’den başlayan konutlara hiç peşinat verilmeden sahip olunabiliyor. 4 farklı ödeme planının da uygulandığı projede dileyen müşteriler 48 ay sıfır faiz kampanyasından yararlanabiliyor. 


Kartal’ın en dikkat çeken bölgesi olan Esentepe Mahallesi’nde inşaatı devam eden proje, E-5 ve sahile yakın bir konumda bulunuyor. Ulaşım sıkıntısının olmadığı bir lokasyonda, adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal; metro, deniz otobüsü, E-5, sahil yolu, marina, adliye, hastane, sinema ve kültür merkezi gibi noktalara ortalama 7 dakikalık yürüme mesafesinde; Sabiha Gökçen ve Kadıköy’e 15, Boğaz Köprüsü’ne 20, Telekom Arena’ya ise 35...