20 / 04 / 2024

Gökdeniz Kartal ödeme şartları

Gökdeniz Kartal ödeme şartları

Gökdeniz Kartal’da Sevgililer Günü’ne özel 7- 28 Şubat tarihleri arasında ‘peşinatsız ev sahibi olma’ fırsaı sunuluyor. 204 konutluk butik bir proje özelliği taşıyan projede ‘Gök’ ve ‘Deniz’ olmak üzere 26 katlı 2 blok bulunuyor.

Prava Kartal ödeme seçenekleri!

Prava Kartal ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Güçlü Türkiye için devm kampanyada son 3 gün... Net yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat ve 0,98 vade imkanı sağlanıyor. 

DKY Sahil Kartal ödeme koşulları!

Toplam 138 daireden meydana gelen DKY Sahil Evleri Adalar ve Marmara Denizi'ni görüyor. Projede fiyatlar 1 milyon 927 bin TL'den başlıyor. İşte DKY Sahil Kartal ödeme koşulları...

Gözdeniz Kartal'da teslimler Haziran'da başlayacak!

Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Yakacık Hill Kartal ödeme planı!

Yakacık Hill Kartal ödeme planı kapsamında yüzde 15 indirim uygulanıyor. Toplamda 193 adet daireden oluşan proje Sabiha Gökçen Havaalanına sadece 12 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi görücüye çıkacak!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesine Yılın En Stil Konut Projesi ödülü!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil Konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Gökdeniz Kartal projesi,Yılın en stil konut projesi seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

En stil konut projesi Gökdeniz Kartal seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulları!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar değişiklik gösterdiği proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulları kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Manzara Adalar Kartal ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 313 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Manzara Adalar Kartal ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Yılın en stil konut projesi Gökdeniz Kartal seçildi!

Kartal’ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi’nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Gökdeniz Kartal projesi yılın en stil konut ödülü aldı!

Kartal'ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi'nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Gökdeniz Kartal ödeme şartları Haberi

Gökdeniz Kartal ödeme şartları

İstanbul’un değeri en hızlı yükselen noktalarının başında gelen Kartal’da inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinde Sevgililer Günü’ne özel sıfır peşinatla konut satışına başlandı. 7 ila 28 Şubat tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında fiyatları 345 bin TL’den başlayan konutlara hiç peşinat verilmeden sahip olunabiliyor. 4 farklı ödeme planının da uygulandığı projede dileyen müşteriler 48 ay sıfır faiz kampanyasından yararlanabiliyor. 


Kartal’ın en dikkat çeken bölgesi olan Esentepe Mahallesi’nde inşaatı devam eden proje, E-5 ve sahile yakın bir konumda bulunuyor. Ulaşım sıkıntısının olmadığı bir lokasyonda, adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal; metro, deniz otobüsü, E-5, sahil yolu, marina, adliye, hastane, sinema ve kültür merkezi gibi noktalara ortalama 7 dakikalık yürüme mesafesinde; Sabiha Gökçen ve Kadıköy’e 15, Boğaz Köprüsü’ne 20, Telekom Arena’ya ise 35...