28 / 03 / 2024

Evdema'dan Sevgililer Günü'ne özel yüzde 14 indirim!

Evdema'dan Sevgililer Günü'ne özel yüzde 14 indirim!

Evdema, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel kampanyasında, ev kurmaya hazırlanan ve romantizmi evlerine taşımak isteyen sevgililer için Vitale markalı aksesuar ürünlerinde ekstra % 14 indirim fırsatı sunuyor.




 “Ev Dekorasyon Mağazaları” konseptiyle eve dair tüm ürünleri bir arada sunan EVDEMA, 14 Şubat Sevgililer Günü"ne özel sunduğu ekstra % 14 indirim fırsatıyla dikkat çekiyor. Modacılar tarafından yılın rengi seçilen marsala renklerindeki Vitale markalı aksesuarlar evin her köşesine bu özel günün romantizmini taşıyor.


Kampanya, sıra dışı görünüme sahip, birbirinden özel tasarlanmış, evinizin farkını ortaya koyan, Vitale markalı aksesuar ürünlerini kapsıyor.


Vitale markalı aksesuarlar, 14 Şubat Gecesi'nin romantizmine uygun şamdanlar, sevgilinizin güzelliğini yansıtacak aynalar ve ona sunabileceğiniz vazo, biblo, abajur gibi hediyelik eşya seçeneklerinden oluşuyor.


Evdema, bu özel günde sevginizi ifade edebilmeniz için aracı oluyor ve sevgilinizi özel hissettirecek hediyeleri sizlere sunuyor.



Geri Dön