24 / 04 / 2024

Coordinat Bornova'da aidatsız daireler satışta!

Coordinat Bornova'da aidatsız daireler satışta!

İzmirli DRC Grup’un Bornova Ağaçlıyol’da yapımına başladığı Coordinat Bornova, hem mimari özellikleri, hem de Türkiye’nin ilk ve tek aidatsız konut projesi olarak dikkatleri çekiyor.



İzmirli DRC Grup’un Bornova Ağaçlıyol’da yapımına başladığı Coordinat Bornova, hem mimari özellikleri, hem de Türkiye’nin ilk ve tek aidatsız konut projesi olarak dikkatleri çekiyor. Enerji sistemleri konusunda uzun yıllar hizmet verdikten sonra Çiğli Balatçık’ta imza attıkları konut projelerinin ardından hedef büyüten DRC Grup Ortakları Caner Tan ve Onur Durmuş, Coordinat Bornova’nın özellikle yatırımcı ve öğrencilerden yoğun ilgi gördüğünü söyledi.


EN KAZANÇLI YATIRIM

Demirce Mimarlık’ın imzasını taşıyan projede 1+0, 1+1 ve 2+1’lerden oluşan toplam 500 konut ve 2 bin 350 metrekare dükkan alanı olacağını belirten Onur Durmuş, Coordinat Bornova içinde hizmet verecek ticari alanlardan edilen gelir sayesinde ev sahiplerinin aidat ödemeyeceklerini dile getirdi. Projede konutların yanı sıra; 2 bin 150 metrekare sosyal yaşam alanı bulunacağını belirten Durmuş, metroya yalnızca 150 metre yakınlıkta bulunan Coordinat Bornova’nın, Yaşar Üniversitesi ve Ege Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde olduğunu kaydetti. Konutların ful eşyalı olarak teslim edildiğini ve konut sahiplerinin yalnızca bavullarını alıp evlerine taşınabileceğini dile getiren Onur Durmuş, 3 hafta gibi kısa bir sürede konutların yüzde 30’unu sattıklarını söyledi.


Web: http://www.coordinat.xyz/


Ege Telgraf



Haber Son Dakika Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İzmir’de yapımına başlanan Türkiye’nin ilk ve tek aidatsız konut projesi, mimari özellikleri ile dikkat çekiyor.


İzmirli DRC Grup’un bornova Ağaçlıyol’da yapımına başladığı Coordinat Bornova, hem mimari özellikleri, hem de Türkiye’nin ilk ve tek aidatsız konut projesi olarak dikkatleri çekiyor. Enerji sistemleri konusunda uzun yıllar hizmet verdikten sonra çiğli Balatçık’ta imza attıkları konut projelerinin ardından hedef büyüten DRC Grup Ortakları Caner Tan ve Onur Durmuş, Coordinat Bornova’nın özellikle yatırımcı ve öğrencilerden yoğun ilgi gördüğünü söyledi.


500 KONUT

Demirce Mimarlık’ın imzasını taşıyan projede 1+0, 1+1 ve 2+1’lerden oluşan toplam 500 konut ve 2 bin 350 metrekare dükkan alanı olacağını belirten Onur Durmuş, Coordinat Bornova içinde hizmet verecek ticari alanlardan edilen gelir sayesinde ev sahiplerinin aidat ödemeyeceklerini dile getirdi. Projede konutların yanı sıra; 2 bin 150 metrekare sosyal yaşam alanı bulunacağını belirten Durmuş, metroya yalnızca 150 metre yakınlıkta bulunan Coordinat Bornova’nın, Yaşar Üniversitesi ve Ege Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde olduğunu kaydetti. Konutların full eşyalı olarak teslim edildiğini ve konut sahiplerinin yalnızca bavullarını alıp evlerine taşınabileceğini dile getiren Onur Durmuş, 3 hafta gibi kısa bir sürede konutların yüzde 30’unu sattıklarını söyledi.


5 YIL KİRA GARANTİSİ

Konutların Mart 2018’de sahiplerine teslim edileceğini belirten firma ortaklarından Caner Tan da, yatırımcılara özel olarak yılın 12 ayı, her yıl yüzde 7 net kira artışı ile 5 yıllık kira garantisi verdiklerini kaydetti. Modern mimari ve konforu buluşturan projede sosyal donatılara özel önem verdiklerini dile getiren Tan şöyle devam etti: “Coordinat Bornova’da bir insanın ihtiyacı olan tüm etkinlikleri tek çatı altında sunmaya çalıştık. Proje bünyesinde 2 katlı yer altı otoparkı, lobi, çalışma alanı ve kütüphane, kafe, bar ve lounge alanı, kahvaltı ve yemek salonu, mutfak, Oyun alanı, play station odası, karaoke odası, parti odası, market, yüzme havuzu, sauna, jakuzi, fitness salonu, atölyeler, sinema, kuaför, kuru temizleme, çamaşırhane ve konferans salonu yer alacak.”


Son Dakika Gazetesi



Haber Posta Manisa Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İzmirli DRC Grup'un  İzmir  Bornova Ağaçlıyol'da yapımına başladığı Coordinat Bornova, ezber bozuyor. Proje, hem mimari özellikleri hem de Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız konut projesi olarak dikkat çekiyor. DRC Grup Ortakları Caner Tan ve Onur Durmuş, Coordinat Bornova'nın özellikle yatırımcı ve öğrencilerden yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Projede, 500 konut ve 2 bin m metrekare dükkan alanı olacağını belirten Onur Durmuş, ev sahiplerinin aidat ödemeyeceklerini kaydetti.


Posta Manisa



Haber Star Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İZMİRLİ DRC Grup'un Bornova Agaclıyol'da yapımına başladığı Coordinat Bornova, hem mimari özelliğini belirten Onur Durmuş, Coordinat Bornova içinde hizmet verecek ticari alanlardan edilen gelir salikleri, hem de Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız konut projesi olarak dikkatleri çekiyor. Enerji sistemleri sayesinde ev sahiplerinin aidat ödemeyeceklerini dile getirdi. Konutların full eşyalı olarak teslim edilme konusunda uzun yıllar hizmet verdikten sonra Çiğli Balatcık'ta imza attıkları konut projelerinin ardın- gini ve konut sahiplerinin yalnızca bavullarını alıp evlerine taşınabileceğini dile getiren Onur Durmuş, dan hedef büyüten DRC Grup Ortakları Caner Tan ve Onur Durmuş, Coordinat Bornova'nın özellikle 3 hafta gibi kısa bir sürede konutların yüzde 30'unu sattıklarını söyledi. Coordinat Bornova'nın, Mart yatırımcı ve öğrencilerden yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Demirce Mimarlık'ın imzasını taşıyan proje- 2018'de sahiplerine teslim edileceğini belirten firma ortaklarından Caner Tan da, yatırımcılara özel de 1 + 0,1 +1 ve 2 + 1'lerden oluşan toplam 500 konut ve 2 bin 350 metrekare dükkan alanı olaca- olarak yılın 12 ayı, her yıl yüzde 7 net kira artısı ile 5 yıllık kira garantisi verdiklerini söyledi. 


Star Ege



Bu haber İlk Ses'te şöyle yer aldı:


İzmir'in Bornova ilçesi'nde, Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız konut projesi yatırımcı ve öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaştı. 

Bornova ilçesi'ndeki Ağaçlıyol'da, yapımına başladığı ve sosyal olanaktan ile mimari özellikleriyle dikkat çeken konut projesi yatırımcılardan tam not aldı. Projede konutlann 2 bin 150 metrekare sosyal yaşam alanı bulunurken, ticari alanlardan edilen gelir sayesinde yatırımcıların ai dat ödememesine karar verildi. 

DRC Grup Ortaklanndan Onur Durmuş, metroya yalnızca 150 metre yakınlıkta bulunan konutlar hakkında bilgiler aktardı. Projenin Yaşar Üniversitesi ve Ege Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde olduğunu kaydeden Durmuş, "1 + 0 daireler 184 bin TL, 1 +1 daireler 285 bin TL, 2 + 1 daireler de 462 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 8'er katlı iki blok olan proje bünyesinde iki katlı yer altı otoparkı, lobi, çalışma alanı ve kütüphane, cafe, bar ve lounge alanı, kahvaltı ve yemek salonu, mutlak, oyun alanı, play station odası, karaoke odası, parti odası, market, yüzme havuzu, sauna, jakuzi, fıtness salonu, atölyeler, sinema, kuaför, kuru temizleme, çamaşırhane ve konferans salonu yer alacak. 

Sessiz kütüphane ders alanımız var. Sakin bir ortamda veya home ofis çalışmak isteyenler burayı kullanacak.

Sloganımız ise, 'Burada yabancı yok, henüz tanımadıklarınız var' Bünyesinde bir de konferans salonu da olacak. 

İçeride havuz ve peyzaj alanı var. Konutlar full eşyalı; konut sahipleri, bavullarını alıp evlerine taşınabilecek. Haftanın bir çok gününü sıkılmadan geçirebileceğiniz sosyal donatılar olacak. Özel bir yaşam alanı oluşturduk. İnşaata Haziran ayında başlayacağız. Mart 2018'de evleri teslim etmeyi planlıyoruz" dedi. 


İlk Ses









Bu haber Yeni Ekonomi'de şöyle yer aldı:


" Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız konut projesi olan Coordinat Bornova, yatırımcı ve öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaştı. 

İzmirli DRC Grup'un Bornova Ağaçlıyol'da yapımına başladığı proje, geniş sosyal olanakları ve mimari özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Projede 1 + 0, 1 + 1 ve 2 + l'lerden oluşan toplam 500 konut ve 2 bin 350 metrekare dükkan alanı olacağını belirten DRC Grup Ortaklarından Onur Durmuş, Coordinat Bornova içinde hizmet verecek ticari alanlardan edilen gelir sayesinde yatırımcıların aidat ödemeyeceklerini söyledi. 

Projede konutların yaııı sıra; 2 bin 150 metrekare sosyal yaşam alanı bulunacağını belirten Durmuş, metroya yalnızca 150 metre yakınlıkta bulunan Coordinat Bornova'nın, Yaşar Üniversitesi ve Ege Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde olduğunu kaydetti. 

İnşaattaki yeni markalarının 'Coordinat' olduğunu kaydeden Onur Durmuş, Coordinat ile ilgili tüm gelişmelerin www.coordinat.xyz sitesinden takip edilebileceğini ifade ederek; "Xyz harfleri Coordinatları temsil ettiği gibi aynı zamanda x, y, z kuşaklarına gönderme yapıyor. Proje bu kuşakları bir noktada birleştiren özelliklerine göre anlayış geliştiren uyum içerisinde yaşam alanına olanak sağlayan yeni nesil bir yaşam alanı oluşturuyor. Projede 1 + 0 daireler 184 bin TL, 1 + 1 daireler 285 bin TL, 2 + 1 daireler de 462 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor" diye konuştu. 


Yeni Ekonomi


Geri Dön