26 / 04 / 2024

Sakarya Unigarden'da son daireler satışta!

Sakarya Unigarden'da son daireler satışta!

Firma: Fixus Yapı

Fixus Yapı tarafından hayata geçirilen Unigarden projesinde son daireler satışta. Projede yüksek kira getirisi garanti ediliyor.



Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesi'nin yanıbaşında hayata geçirilen Unigarden projesi 960 konut ve iş merkezlerinden meydana geliyor.

Fixus Yapı imzasıyla inşa edilen proje 46 bin metrekare arazi üzerinde kuruluyor. Öğrencilerden yüksek talep gören Unigarden'da yüksek kira getirisi sunuluyor.

Bir düşünün;  anne karnında başlar bu serüven ve sonu olmayan bir yoldur. Bir çok alanda bir çok eğitime dahil olunur, yeri gelir gecesini gündüzüne katar uykusuz kalır çabalar öğrenci. Aynı zamanda kişisel gelişimi ve sosyal yaşantısına da devam etmeye çalışır, fakat aksaklıklar olabilir. Çalışır çabalar sırasıyla ilköğretim ortaöğretim lise sıralarından geçer öğrenci ve üniversite hayatına atılır. Belki evden ayrılır başka şehre yada  başka ülkeye gider öğrenmeye, öğrencilik yapmaya. Üniversite hayatında gerekli koşulları sağlamak için araştırmalar yapılır, hem huzurla konaklayacağı, hemde sosyal yaşantısını aktif yaşayabileceği, sporunu yapabileceği, okuluna kolay ulaşım sağlayabileceği, kuaför market vb. aradığı her şeyi kolaylıkla temin edebileceği doğal, sosyal, huzurlu bir yaşam alanı bakılır. Bütün hepsini bir arada bulmak zordur elbette işte tam bu aşamada öğrenciyi düşünen ve öğrencinin halinden anlayan, onlara yönelik bir yaşam projesi oluşturan Fixus yapı,  Unigarden  yaşam projesinde site içerisinde bulunan marketi, kuaförü, cafe&restaurantı, fitness salonu, açık spor alanlarının yanı sıra kendine özel öğrenci konsepti ve daha bir çok sosyal imkanı sayesinde öğrencilerin hayatlarını kolaylaştırıyor.

 

Sakarya Unigarden da son daireler satışta!

 

Sakarya Unigarden da son daireler satışta!

 

Sakarya Unigarden da son daireler satışta!

 

 

Sakarya Unigarden da son daireler satışta!

 


Telefon: 0 505 098 65 54
Web: http://www.fixus.com.tr


Geri Dön