19 / 04 / 2024

Unigarden'da son daireler 122 bin TL'ye!

Unigarden'da son daireler 122 bin TL'ye!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakikalık mesafede yer alan Unigarden'da son daireler 122 bin TL'den alıcılarını bekliyor...



Fixus Yapı imzası ile hayata geçirilen  Unigarden  Sakarya, Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakikalık mesafede 46 bin metrekare arazi üzerinde yer alıyor.

960 konuttan meydana gelen Unigarden, bölgedeki öğrencilerden yüksek talep görüyor. Unigarden, aynı zamanda, uygun fiyatları ve yüksek kira getirisi ile de yatırımcısının yüzünü güldürüyor. 

Unigarden da son daireler 122 bin TL ye!

Bölgedeki projeler ile kıyaslandığında pek çok açıdan fark yaratan UNIGARDEN; sosyal olanakları, yatırım fırsatları, eşsiz doğası ve yaşamın her anına kattığı değerleriyle, yaşamdan keyif almak isteyenler için tasarlandı. 

Avantajlı konumu ve yüksek kira getirisi ile Unigarden, yatırımcıya doğru yerdeki doğru fırsatı sunuyor. Sakarya Üniversitesi’nin yanı başındaki konumu, eşsiz doğası, sosyal imkanları ve profesyonel yönetim&kiralama ekibi ile yurt içi ve yurt dışındaki bir çok yatırımcıya oturduğu yerden kazanma imkanı sağlıyor.  

Unigarden da son daireler 122 bin TL ye!

Unigarden'da son daireler 122 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 800 TL yüksek kira getirisi sunan projede aynı zamanda 0,99 faiz oranından da yararlanılabiliyor.

 

Tel: 0 505 098 65 54
Web: https://www.fixus.com.tr

 


projeye sor



Geri Dön