25 / 04 / 2024

Centro Futura'da son daireler! 229 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Centro Futura'da son daireler! 229 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çekmeköy'de inşa edilen Centro Futura'da kalan son daireler 229 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor



Dap Yapı'nın Çekmeköy bölgesinde, Sarıgazi'nin merkezinde inşa ettiği Centro Futura projesi 6'şar katlı 7 blok ve 203 bağımsız rezidanstan meydana geliyor.

Geçtiğimiz şubat ayında konut teslimlerinin başladığı Centro Futura'da konutların alanları 70 ile 260 metrekare arasında değişiyor.

Fiyatların 229 bin TL'den başlayarak 694 bin TL'ye kadar yükseldiği projede, Fortis Bank'tan yüzde 40 peşinatla 60 aya sıfır faiz, yüzde 25 peşinatla 40 aya sıfır faizle konut sahibi olunabiliyor. Konut ve tapu teslimi hemen yapılıyor.

3 tarafı yol olan ve merkez olması özelliği ile bulunduğu bölgenin çehresine yeni bir bakış açısı kazandıran Centro Futura projesinin yüzde 95'i satılmış durumda.

Centro Futura'da üç katlı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra çocuk parkı ve oyun alanları yer alıyor. Sosyal tesisin de modern yaşamın temel bir parçası olarak yapılandırıldığı projenin yürüyüş ve dinlenme alanları, aqua park, restoran ve cafeleri geleceğin standartlarını yakınlarda arayanlar için ideal seçimler sunuyor. 
 
Centro Futura, Altunizade'ye 10 kilometre, İkea'ya 5 kilometre, Kozyatağı'na 9 kilometre ve Ümraniye Carrefour'a 6 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

0216 622 66 66
www.dapyapi.com.tr
[email protected]

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön