20 / 04 / 2024

Cordella Kartal'da Babalar Günü kampanyası!

Cordella Kartal'da Babalar Günü kampanyası!

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Cordella Kartal projesinde babalar günü kampanyası başlatıldı. Projede kampanya kapsamında Babalar Günü’ne özel 18-19 Haziran günlerinde “ilave yüzde 2” indirim fırsatı sunuluyor.



Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortaklığıyla yapımına devam edilen Cordella Kartal; metro ve yapımı süren  Marmaray  gibi kolay ulaşım olanaklarına yakınlığı, konumu, modern mimarisi ve kullanışlı daire tipleriyle yatırımcıların Kartal’daki yeni gözdesi Scon Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Savaş İçten, “Kısa zamanda çok iyi bir satış rakamı yakaladık. Projemize başlarken özellikle bu bölgeyi iyi bilen yatırımcılarımızın satışa çıkar çıkmaz yoğun ilgisiyle karşılaştık. İnşaatımız tüm hızıyla devam ediyor, bittiğinde bölgenin aranan marka konutlarından biri olacak”, dedi.


Babalar Günü’nde yapılacak kampanyaya da değinen Savaş İçten, “Anneler Günü’nde yaptığımız kampanya ilgi gördü. Aynı kampanya biz babalar için de neden olmasın dedik. Babalar Günü’ne özel 18-19 Haziran günlerinde “ilave yüzde 2” indirim fırsatı sunacağız. Şimdiden tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun”, dedi. 

Aralık 2017’de teslim edilmesi planlanan Cordella Kartal’da 1+1, 2+1, 3+1 ve bahçe katı daire tipleri olmak üzere toplamda 215 daire yer alacak. Açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, saunalar, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve güvenliğiyle de eksiksiz bir sosyal donatıya sahip…

Yaz günlerine özel %12 fiyat avantajı sağlayan Cordella Kartal’da “Peşin ödemelerde” %8 ilave indirim imkanı sunuluyor. Projede 1+1 daireler 299.000 TL, 2+1daireler 455.000 TL, 3+1 daireler 722.000 TL gibi cazip fiyatlarla başlıyor. 36 ay “0” faizli firma taksitlendirmesi ve yüzde 25 peşin kalanı 120 aya kadar banka kredili ödeme seçenekleri de mevcut. Kentsel dönüşüm nedeniyle fiyatlarda uygulanan yüzde 1 KDV oranı da yatırımcıları cezbedecek unsurlar arasında.



Telefon: 444 6 506 

Web: www.cordellakartal.com


Geri Dön