19 / 04 / 2024

Cordella Tuzla Konutları!

Cordella Tuzla Konutları!

Firma: Kayıhan Yapı

Proje: Cordella Tuzla

Cordella Tuzla projesinde yer alan satılık daire fiyatları 165 bin liradan başlıyor. Cordella Tuzla Konutları projesinden yüzde 25 peşinat sonrası banka kredisi ile ev sahibi olmak mümkün...



10 bin 420 metrekare arsa alanına yayılan  Cordella Tuzla  Konutları 5 blok olarak yükseliyor. İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da yükselen Cordella Tuzla Konutları  Kayıhan Yapı  girişimiyle hayata geçiyor.


Cordella Tuzla Konutları  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildi. Cordella Tuzla projesi kapsamında  yürüyüş alanları, kreş, 400 metrekarelik açık yüzme havuzu, bahçe alanları, spor alanı ve göletler gibi sosyal imkanlar bulunuyor.

3 etaptan meydana gelen projede 5 blok bulunuyor. Proje  10 bin 420 metrekare arsa alanına yayılıyor. Cordella Tuzla Konutları fiyatları 165 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Cordella Tuzla ödeme planı kapsamına göre iki farklı ödeme seçeneği bulunuyor. İlk seçenek yüzde 25 peşinat ödendikten sonra  banka kresi ile 60 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Diğer bir ödeme seçeneği ise yüzde 50 peşinat sonrasında 24 aya kadar firma bünyesinde vadelendirme seçeneği. Cordella Tuzla teslim tarihi ise 2015 Haziran.

Cordella Tuzla vaziyet planı

Cordella Tuzla Konutları!

Cordella Tuzla örnek daire
Cordella Tuzla Konutları!

Cordella Tuzla ulaşım bilgisi:

Cordella Tuzla adres :  Yayla  Mahallesi Cengiz Topel Cad. No:111 Tuzla-İstanbul

Telefon : 0216 341 00 11
Web Adresi: www.cordellatuzla.com
Çİğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön