19 / 04 / 2024

Cordella Tuzla projesi satışa sunuldu!

Cordella Tuzla projesi satışa sunuldu!

Tuzla'nın en lüks konut projeleri arasında yerini alan Cordella Tuzla, avantajlı fiyatlarla satışta. Lansman fiyatlarının kısa süre geçerli olacağı Cordella Tuzla, şimdiden bölgenin en dikkat çeken projesi...






Tuzla'nın en lüks konut projeleri arasında yerini alan Cordella Tuzla, avantajlı fiyatlarla satışta. Lansman fiyatlarının kısa süre geçerli olacağı Cordella Tuzla, şimdiden bölgenin en dikkat çeken projesi.




KAYIHAN Yapı'nın Tuzla'da inşasına başladığı Cordella Tuzla projesi, lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. Satışa yeni çıkan projeye şimdiden yoğun yatırımcı ilgisi geliyor. 


Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan lansman fiyatları kısa süre geçerli olacak. 

120 aya kadar yüzde 0.80 faiz oranıyla kredi kullanılan projede alternatif ödeme planları da sunuluyor. 


20 MİLYON DOLAR YATIRIM 


Tuzla'nın en değerli noktasında, E-5'in yanı başında konumlandırılan Cordella Tuzla, 20 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. 10 bin 420 metrekare arsa üzerinde yükselen proje, 216 daireden oluşuyor. Büyüklükleri 77 metrekare ile 170 metrekare arasında değişen daire seçenekleri 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1'den oluşuyor. Lüks detayları, proje donatıları ve yüksek yatırım potansiyeliyle yoğun ilgi gören Cordella Tuzla'nın şimdiden yüzde 35'i sahiplerini buldu. 

 


Kasım sonuna kadar geçerli olacak fiyatlar 180 bin TL ile 420 bin TL arasında değişiyor. 120 aya kadar cazip oranlarla kredi kullanılan projede, Kay ıhan Yapı bünyesinde sağlanan taksitlendirme kapsamında; yüzde 50'si peşin, kalan kısmı vade farksız olarak teslime kadar ödenebiliyor. 


YÜZDE 1 KDV AVANTAJI 


Teslimlerin 2015 Haziran'da yapılacağı Cordella Tuzla'nın en büyük avantajlarından biri de yüzde 1 KDV oranına tabi tutulması. 

Yatay bir mimariyle hayata geçirilen Cordella Tuzla, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, spor alanı, çocuk oyun alanları, anaokulu, 7/24 güvenlik sistemi, peyzaj alanları ve kapalı otoparkıyla öne çıkıyor. 


Habertürk Gazetesi 


Geri Dön