20 / 04 / 2024

Corendon Estate, Didim'de yazlık konut satışlarına başlıyor!

Corendon Estate, Didim'de yazlık konut satışlarına başlıyor!

Artev Global ile çalışan Corendon Estate, Didim bölgesinde de yazlık konut satislarina başlıyor



2005 yılından bu yana faaliyet gosteren ve Bodrum bölgesinde Artev Global ile çalışan Corendon Estate, Didim bölgesinde de yazlık konut satışlarına başlıyor.

Didim, Akbuk, Altınkum bolgesinde faaliyet gosteren Oracle inşaat sirketi ile anlasma yapan Corendon Estate yetkilisi Yakup Karahan simdiye kadar müşterilerimize araci firma olarak en uygun insaatlari bulup en guvenilir urunleri sunduk. Bundan sonra Didim bölgesinde , bu bölgenin en guvenilir firmalarindan Oracle ile calismaktan mutluluk duyacagimizi belirtmek isterim.
 
Didim, gerek tarihi, gerek kulturu ve dogasi ile cok ozel bir yer. Oracle bu bolgede uzun sureden beri konut yapmakta ve simdiye kadar 1200 konutu tamamlamis ve satmis durumda.
Bize gore en onemli yani insaatlarinin kalitesi, fiati ve sahip oldugu fasiliteler.  Fiatlarinin cok uygun olmasina ragmen metrekareleri gayet uygun ve kullanilan yapi materyalleri gayet kaliteli. Su an yaptigimiz anlasmalara gore 45.000 eurodan (85.500,-Turk lirasi)  baslayan fiatlarla ev satabiliyoruz.
 
Urunlerimiz icinde 50.000 euro gibi fiatlara 90 metrekare 2+1 , 61.000 euroya 119 m2 2+1,  74.000 euroya 164 m2 3 +1 daireler bulunmakta.
Cok kisa surede gerek yurtdisinda gerekse yurticinde ciddi oranda ev satabilecegimize inaniyoruz.
 
Oracle genel muduru Izzet Donmez´ de Corendon gibi buyuk bir Tur operartorunun alt sirketi olan genc ve dinamik Corendon estate ` le calismaktan buyuk mutluluk duyacaklarini İleriye yonelik cok farkli ve guzel projelere imza atacaklarini sozlerine ekledi.
 
Oracle insaat´ in yapimini gerceklestirdigi, Corendon estate´ in araci sirket olarak satisa sundugu Didim bolgesi projelerini ziyaretler, yurtdisi ucak, otel dahil 3 gun 255 euro, Turkiye içi 3 günlük konaklama ucretsiz olarak alıcılara sunulmakta.


Geri Dön