19 / 04 / 2024

Corendon'a World Travel Avvards 2014 ödülü verildi!

Corendon'a World Travel Avvards 2014 ödülü verildi!

Merkezi Antalya'da bulunan Corendon Turizm şirketine, Belçika'nın en prestijli turizm sektörü ödüllerinden "Best Destination Management Company Europe 2014" ödülü verildi. Gecede ödülü alan Corendon Belçika Genel Müdürü Ufuk Mestan konuşma yaptı.



Belçika'nın Hilton Anvers otelinde düzenlenen turizm sektörünün tüm profesyonellerini bir araya getiren "World Travel Awards 2014"te, Incoming hizmetlerinde Avrupa'nın en iyisi olan "World Travel Avvards 2014" ödülüne Corendon Türkiye layık görüldü. Gecede ödülü alan Corendon Belçika Genel Müdürü Ufuk Mestan "Bu ödül, Corendon'un Türkiye'de bu yıl boyunca ağırladığı 85 bin Belçikalı vatandaşa sunulan hizmet kalitesinin bir karşılığıdır" dedi. 


Corendon Turizm Grubu'nun kurucu ortağı.Yıldıray Karaer de, vermiş oldukları kaliteli hizmetlerin karşılığını almaya başladıklarını söyledi. Karaer. "Kalite, emniyet ve müşteri memnuniyeti bizim her zaman temel hizmet politikamızın merkezindedir. Yatırımlarımız doğrultusunda her geçen gün daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Bu yıl aldığımız Zoover ödüllerinden sonra bu ödüle de layık görülmemiz bizleri bir kez daha onurlandırdı" diye konuştu.


Dünya


Geri Dön