29 / 03 / 2024

Yazar Hotel'e Travellers Choice 2014 Ödülü!

Yazar Hotel'e Travellers Choice 2014 Ödülü!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Sultanahmet’ te bulunan Yazar Hotel Istanbul, seyahat yorum sitesi TripAdvisor’ un milyonlarca kullanıcısının oyları ile belirlediği Travellers’ Choice 2014 Ödülü’ nü kazandı...



Dinamik yeni nesil dizayn oteli Yazar Hotel; misafirperver, huzurlu, samimi atmosferiyle, aile ortamının sıcaklığınısunuyor.

 

İstanbul’un gözbebeği Sultanahmet İlçesinde Haziran ayında faaliyete başlayan Yazar Hotel, dinamik yeni nesil dizayn oteli konseptiyle hizmet veriyor.

Yazar Hotel Müdürü Engin Ezgin, şunları söyledi:

“Dünyanın en büyük seyahat yorum sitesi TripAdvisor’un, misafir yorumları sayesinde, 866 otel arasından 41. sırada yer alarak, ‘Travellers' Choice™ 2014 Ödülü’nün sahibi olduk. Yazar Hotel İstanbul olarak misyonumuz; misafirlerin otelimizin seçiminden otele gelişine ve otelde en konforlu şekilde konaklamasından gidişine kadarki süreçte, en iyi şekilde gereken her türlü hizmeti sunmayı hedefleyen, dinamik yeni nesil bir dizayn otelidir ” dedi.

 

Karbeyaz odalarda aile sıcaklığı

 

Konaklamaya gelen misafirlerine, beyaz rengin hakim olduğu, turkuaz renk ile de dinamizm kazandırılan geniş ve ferah odalarda hizmet sunduklarını kaydeden Engin Ezgin, şunları söyledi:

“Yazar Hotel olarak misafirlerimize, Haziran 2013 tarihinden itibaren 20 butik oda ile hizmet vermeye başladık. Otelimizi, bölgemizdeki otellere nazaran, daha geniş ve ferah odalara sahip olması nedeniyle, genellikle aileler tercih etmektedir. Odalarımız arasında, geniş ailelere ve arkadaş gruplarına hizmet vermek amacıyla, 4 yataklı dizayn edilmiş odalarımız da mevcuttur. İsteğe göre, bebek yatağını da koyuyoruz.  Temizliğin simgesi haline gelmiş ‘Beyaz’ rengin ağırlıkta olduğu odalarımızda, hakim olan diğer bir rengimiz ise ‘Turkuaz’dır. Renk, dizayn ve genişliğiyle ferah ve huzurlu bir atmosfer sunan odalarımız ile Türk misafirperverliği eşliğinde güler yüz ile hizmet veren personelimiz; misafirlerimizin otelimizi seçmesinde büyük rol oynuyor. Otelimizde konuklayan misafirlerimiz; aile ortamı sıcaklığı ile hizmet veren personelimizden olan memnuniyetini, yorum sitelerinde yoğun bir şekilde ifade etmektedirler. Nitekim misafirlerimizin yorumlarıyla TripAdvisor’un  ‘Travellers’ Choice 2014 Ödülü’ne layık görüldük. Yazar Hotel ailesi olarak bundan dolayı büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

 

2014 yılı hedefi, %100’e yaklaşan doluluk

 

Tüm dünya ülkelerinden misafir ağırladıklarını anlatan Engin Ezgin, konuşmasına şöyle devam etti:

“Yazar Hotel olarak, Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın dört bir yanından misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Açıldığımız tarih olan 2013 yılının Haziran ayından itibaren ortalama %85 dolulukla yılı mutlu bir şekilde kapattık, misafirlerimize en iyi hizmeti sunmaya çalıştık. 2014 yılı için öngörülerimiz ise,  yüzde 100’e yakın bir doluluk oranı yakalamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.  



Geri Dön