26 / 04 / 2024

Çorlu Adliye Sarayı Mayıs 2018'de tamamlanacak!

Çorlu Adliye Sarayı Mayıs 2018'de tamamlanacak!

Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel Tekirdağ'da devam edenyatırım projelerini ziyaret etti. Yüksel, 100 dönüm üzerinde inşa edilen Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin 18 ay içerisinde, Çorlu Adliye Sarayı'nın ise 2018 Mayıs'ta tamamlanacağını dile getirdi.





Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel Tekirdağ'da devam eden yatırım projelerini ziyaret etti. 



KAYMAKAMLIK BİNASI YIL SONUNA HAZIR



Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel "Kaymakamlık Binamızda milli eğitim, müftülük, tarım ilçe müdürlüğü gibi kurumlar yeni binamızda toplanacak. Yıl sonuna kadar binamız tamamlanacak ve içine kurumlarımız yerleşmiş olacak" dedi.


ADLİYE 2018 MAYIS'TA BİTECEK 


Cüneyt Yüksel yaptığı açıklamada  "Çorlu Adliyemiz bitti şükür. Süleymapaşamızın yeni bir adliye binasına ihtiyacı vardı. Adliyemiz 3 ayrı binada hizmet veriyor. 2018 Mayıs'ında yeni adliyemize geçmiş olacağız " sözlerini kaydetti. 


ŞEHİR HASTANESİ 18 AY SONRA HİZMETTE!


Şehir Hastanesi'nin 18 ay içerisinde tamamlanacağını dile getiren Cüneyt Yüksel "Devlet Hastanemiz 400 bin nüfusa hizmet veriyor. Büyük bir rakam. Hükümetimiz şehir hastanelerini yapıyor. Bunların birisi de Tekirdağ'a yapılıyor. İnşaat başlıyor. Şantiyesi kuruldu. Tekirdağ'ımıza yakışır bir hastane olacak. İnşaatı yapacak firma makinelerini taşıyor. 18 ay içerisinde tamamlanıp hizmete girecek" şeklinde konuştu. 



Habertrak Gazetesi



Geri Dön