26 / 04 / 2024

Çorlu Demir Ekosan fiyat listesi!

Çorlu Demir Ekosan fiyat listesi!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Ekosan

Demir Grup tarafından Çorlu OSB'de yapılan Demir Ekosan'da inşaat çalışmaları başladı. Sanayi sitesinde yer alan dükkanların 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.



Çorlu OSB'de Demir Grup tarafından hayata geçirilen Demir Ekosan'da inşaat süreci başladı. Yapımı eden sanayi sitesinde dükkan teslimi için belirlenen tarih ise 2022 olarak belirlendi.

320 metrekareden 1300 metrekare büyüklüğe kadar dükkanları bulunan Demir Ekosan'da 362 adet imalathane, 62 adet dükkan, 2000 kişil fuar-kongre-balo-toplantı salonu yer alıyor. Ek olarak proje 241 bin 845 metrekarelik alana inşa ediliyor.

 Çorlu Demir Ekosan fiyat listesi!

7 bloktan oluşan sanayi sitesinde 12 metre de tavan yüksekliği bulunuyor. Bloklar arası mesafe de 30 metre olarak planlandı.

Çorlu Demir Ekosan fiyat listesi!

Proje içerisinde yer alan dükkanların satış fiyatları metrekare başına 3 bin 900 TL ile 7 bin 500 TL arasında değişiyor.

Çorlu Demir Ekosan fiyat listesi!

Çorlu OSB'de içerisinde yükselen Demir Ekosan, Çorlu Havalimanı, Silivri Limanı, Velimeşe OSB, Veliköy OSB, Tekirdağ Otoyolu, Çorlu Sanayi Sitesi'nin yanı başında yer alıyor.

https://www.demirekosan.com/

Demir Grup, Çorlu'da ekolojik sanayi sitesine imzasını atıyor!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön