16 / 04 / 2024

Çorlu İnşaat Mühendisleri Odası'nda deprem konuşulacak!

Çorlu İnşaat Mühendisleri Odası'nda deprem konuşulacak!

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt yeni ofisine taşınan İnşaat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi Çorlu Temsilciliği'ni ziyaret etti.



İnşaat Mühendisleri Odası Çorlu Temsilcisi Yaşar Narinoğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Cebeci ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Başkan Baysan yeni ofislerinin hayırlı olması dileğinde bulundu. 


Yapılan toplantıda tüm yurtta olduğu gibi Çorlu'da da her daim gündemde olan kentsel dönüşüm ve depreme karşı alınan önlemler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 1-7 Mart tarihlerine denk gelen Deprem Haftası münasebetiyle "deprem" konusu da masaya yatırıldı. Depremle mücadele alanında yapılan çalışmalara büyük önem verdiklerini ifade eden İnşaat Mühendisleri Odası Çorlu Temsilcisi Yaşar Narinoğlu, önümüzdeki haftalarda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek "deprem" konulu toplantıya katılacaklarını belirtti. 

Samimi bir ortamda geçen toplantının sonunda İnşaat Mühendisleri Odası Çorlu Temsilcisi Yaşar Narinoğlu, Başkan Ünal Baysan ve Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


Habertrak Gazetesi


Geri Dön