19 / 04 / 2024

Çorlu'nun imar durumu internette!

Çorlu'nun imar durumu internette!

Çorlu Belediyesi 'nin hayata geçirdiği e-İmar uygulamasıyla, belediye hizmet binasına gitmek zorunda kalmaksızın imar plan notları incelenebiliyor. Uygulama bilgi amaçlı olup, resmi belge niteliği taşımıyor.



Konuyla ilgili açıklama yapan Plan ve Proje Müdürlüğü ile Bilgi İşlem Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt "Yeniden hizmete sunulan Eİmar uygulaması, vatandaşlarımızın tarafından etkin bir şekilde kullanılmaya başlandı. Bu uygulamada sunulan imar durumları bilgi amaçlı olup resmi belge niteliği taşımamaktadır. Ancak bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, belediye hizmet binasına gelmek zorunda kalmaksızın imar plan notlarını inceleyip değerlendirme yapabilmektedir" dedi. 


TEKNOLOJİK YATIRIMA DEVAM EDECEĞİZ


Uygulamanın bu yönüyle kullanıcılara önemli kolaylıklar sağladığını belirten Sarıkurt "Yenilenen E-İmar uygulaması yeniden hizmet vermeye başladığı 22.10.2014 tarihinden itibaren 2.738 vatandaşlarımız tarafından kullanılmıştır ve her geçen gün kullanım sayısı artmaktadır. Vatandaşlarımızın belediye gelmeksizin işlemlerini yapmalarını sağlamaya yönelik teknolojik yatırımlar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi. 


Çerkezköy Haber



Geri Dön