26 / 04 / 2024

Cornelia Diamond Golf Resort Spa geçen yıl 45 ülkeden misafir ağırladı!

 Cornelia Diamond Golf Resort Spa geçen yıl 45 ülkeden misafir ağırladı!

Zafer Alkaya, 2014 yılında hem ülke genelindeki turizm hem Cornelia için, "Riskler de umutlar da yüksek" değerlendirmesini yaptı. Misafir ettikleri ülke sayısını 37'den 45'e çıkaran Cornelia, bu yıl ayrıca doluluk oranlarında yüzde 80'e ulaştı.



 

Cornelia Diamond Golf Resort Spa Genel Müdürü Zafer Alkaya, 2014 yılında hem ülke genelindeki turizm hem Cornelia için, "Riskler de umutlar da yüksek" değerlendirmesini yaptı. Misafir ettikleri ülke sayısını 37'den 45'e çıkaran Cornelia, bu yıl ayrıca doluluk oranlarında yüzde 80'e ulaştı. Alkaya, bölgeye en çok gelen yabancı turist sırlamasında birinci sırada yer alan Rus turistler için tanıtım çalışmalarını hızlandırmanın bir zorunluluk haline geldiğini ifade etti. Soçi Olimpiyatları ve rublenin son dönemde dolar karşısında değer kaybetmesini hatırlatarak, Türkiye'ye gelişlerin azalma ihtimali taşıdığını belirten Alkaya, "Rus turistler de tasarruf yapmaya başladı. 2013 yılında satılan tur paketlerinin fiyat kategorisi ciddi anlamda düştü. 


Haftalık 750 dolarlık paketlerin oranı yüzde 30'a yükseldi" dedi. 

Cornelia De Luxe Resort Genel Müdürü Ali Şahin ise bu yıl yeni pazarlar keşfetmeyi hedeflediklerini belirterek, "Çin, Japonya, Kuzey Kore, Singapur gibi ülkeleri, golf turizmi için Belek'e çekmeye çalışıyoruz"dedil


Dünya


Geri Dön